теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Бизнес финансиране и достъп до капитали - на 16ти Май в Интер Експо център


0 гласа588 прочитания


Форумът Business & Finance 4.0 подготвя дискусии за Blockchain, мобилни плащания и Fintech пазар


На 16-ти май, MoitePari.bg и Enterprise организират първото по рода си издание на бизнес форум Business & Finance 4.0 - Бизнес финансиране и достъп до капитали. Събитието ще представи информация за възможностите за финансиране и привличане на допълнителни средства за растеж. Ще бъдат и разгледани и тенденциите с новостите в сектора. Акцент ще бъдат дискусии за Blockchain, мобилни плащания, Fintech пазар, както и Мастър клас за развиване на практическите умения за ефективното управление на оборотния капитал. Изложбената част ще даде възможност за получаване на индивидуални оферти, ефективен нетуъркинг и лични дискусии. 

Форумът Business & Finance 4.0 е събитие за иновативните, търсещите, можещите и успелите предприемачи. Той ще събере представители на банкови и финансови институции, доказани финансови експерти, представители на бизнеса и на различни бизнес асоциации и сдружения. Успешното управление на капиталите и свободния достъп до тях е ключов фактор за успеха на всеки бизнес. Взимането на правилните финансови решения е най-важно в управлението.

Регистрирай се сега!

Събитието ще бъде открито от Деян Василев, Изпълнителен директор на MoitePari.bg. Лектори в програмата ще са още Христо Стоянов – Европейски Инвестиционен Фонд, Райна Миткова Тодорова – управляващ директор на EOS България и председател на Асоциацията на колекторските агенции, Гергана Стоичкова – директор на Българска Финтех Асоциация.

Финансовият портал MoitePari.bg и списание ENTERPRISE са водещи медии в сферите на бизнеса и финансите, с дългогодишен опит в организирането на успешни събития насочени към малък и среден бизнес. Медиите са обединени в мисията си да помагат на малки и средни компании да взимат информирани финансови решения и да постигат високи резултати. 

Свързани ключови думи