теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Българо-Американска Кредитна Банка АД започва да предлага 6-месечен доларов депозит с 6% лихва


3 гласа3871 прочитания

Българо-Американска Кредитна Банка АД (БАКБ) започва да предлага промоционален 6-месечен депозит в щатски долари с лихвен процент от 6%. Банката запазва високите лихви от 5,5% и 7% по 3- и 12-месечните си доларови влогове, които остават най-високодоходните спестовни продукти в тази валута на българския пазар.

БАКБ отново предлага високи лихви и за спестявания в евро. Новите промоционални депозити в евро на банката гарантират лихвени нива от 7% за шестмесечни влогове и 6,5% за тримесечни. Спестяванията в евро, вложени за период от 12 месеца в БАКБ, нарастват с 8% годишно.

За клиентите, които предпочитат да спестяват в левове, БАКБ предлага промоционална лихва от 8% за 6-месечни депозити и 7,5% за тримесечни.

„На общия фон на падащи лихвени нива предлагаме нови промоционални условия с атрактивни лихви, като освен това запазваме предоставяните до момента възможности за висока доходност. Вярвам, че с това ще привлечем клиентите, които търсят сигурност, че продължат да печелят добре от парите си в дългосрочен план, независимо от случващото се на пазара,” коментира Мария Шейтанова, изпълнителен директор на БАКБ.

През следващите месеци банката ще продължи да предоставя на клиентите си и съчетание от висока доходност и отлична гъвкавост с вече популярния си стъпаловиден спестовен продукт в щатски долари, лева и евро. При него лихвата нараства постепенно на всеки два месеца, като в края на периода достига 10% за депозити в лева, 9% за спестявания в евро, 8% за влогове в щатски долари. Клиентите могат да прекратят депозита след всеки втори месец, като получават натрупаната до момента лихва.

Промоционалните условия и стъпаловидните продукти са на разположение на клиентите на банката до 31 март 2010 г. при минимална сума на депозитите от 2 000 валутни единици.

БАКБ предоставя на клиентите си още възможност сами да определят както срока, така и лихвени условия, при които да вложат парите си, ако предпочетат стандартните й спестовни продукти при условия над средните за пазара.
Свързани ключови думи