теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Българо-Американска Кредитна Банка АД разширява предлагането на ипотечни жилищни кредити с атрактивни условия


1 гласа3915 прочитания

Българо-Американска Кредитна Банка АД (БАКБ) разширява предлагането на ипотечните си кредитни продукти за закупуване на жилища, като предоставя атрактивни условия на кредитополучателите.  Банката отпуска ипотечни заеми в размер от 25 000 евро до 500 000 евро, които покриват до 75% от продажната цена на имота. Срокът за погасяване на задължението е до 30 години, като сумата се връща чрез равни погасителни вноски.

Българо-Американска Кредитна Банка АД се утвърди като финансова институция, специализирана в дългосрочното фирмено и ипотечно кредитиране в България с изключително конкурентни условия по отношение на параметрите на кредитирането, оперативността и индивидуалния подход към всеки клиент.

На желаещите да получат ипотечен жилищен кредит, Банката предоставя възможност да се възползват от Преференциалната програма за покупка на имот в сгради на строителни предприемачи, финансирани от БАКБ. Ипотечните кредити по тази програма покриват до 90% от стойността на имота, а срокът за изплащането е максимално дълъг - до 30 години, като се прилагат гъвкави схеми за погасяване. Жилищата, които могат да се купят чрез преференциалната програма са в последен етап на изпълнение или вече завършени. Тяхното изграждане следва най-добрите практики, защото финансовата институция работи с проверени и опитни строителни предприемачи.

Предимства на ипотечните жилищни кредити на БАКБ:
•    Бърза и опростена процедура за получаване на кредит
•    Без утежняващи условия - за превод на работна заплата, извършване на плащания за комунални услуги и др.;
•    Реалистичен и гъвкав подход при анализа на дохода;
•    Консултация при търсене на недвижим имот.

„В досегашната си работа, Българо-Американска кредитна банка дока своя авторитет на надежден партньор в кредитирането на граждани и фирми, което обобщава нашето послание: Специалистите в кредитирането. Ипотечните ни продукти отговарят в максимална степен на профила на всеки клиент, на неговите изисквания и нужди.  При нас всеки може лесно и бързо да получи съвет за това кой е най-точният ипотечен продукт за него. Нашата цел е да осигурим на хората, които ни се доверяват, най-подходящото предложение на пазара,” коментира Димитър Вучев, изпълнителен директор на БАКБ.