теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

До 12 процента доходност с новия Депозит с растяща лихва от Райфайзенбанк


8 гласа6493 прочитания

• При депозит над 2000 лв. – бонус кредитна карта Visa или MasterCard с предварително одобрен лимит без такса за първата година

Райфайзенбанк предлага “Депозит с растяща лихва” – срочен депозит в лева, евро или щатски долари за физически лица. Срокът на депозита се състои от 12 тримесечни периода с атрактивен лихвен процент, който нараства за всеки следващ тримесечен период и достига 12% в последния тримесечен период. Минималната сума за откриване на “Депозит с растяща лихва” е 500 лева, евро или щатски долара, а максималната е без ограничения.

Клиентите на “Депозит с растяща лихва” могат да теглят парите си в края на всеки тримесечен период без да заплащат такса за теглене при предварително направена заявка. При предсрочно прекратяване на депозита клиентите получават всички лихви, начислени до края на последния завършен тримесечен период, а за дните от края на тримесечния период до датата на прекратяване получават лихва като по разплащателна сметка. Вложителите получават висока фиксирана доходност, като лихвените проценти не се променят за договорения срок на депозита.

При депозит над 2 000 лв., 1 000 евро или 1 500 щ. долара като бонус клиентите получават кредитна карта Visa или MasterCard с предварително одобрен лимит в зависимост от сумата на депозита и без месечна такса за обслужване за първата година.

Коментари и отговори

Това е много добре, че има такъв сайт, с който може да се съпоставят условията на лихвения процент при различните банки за да вземе човек осведомено решение!
Интересува ме съществуват ли срочни депозити в английски лири. Благодаря предварително за всяка информация!
Всъщност повечето от търговските банки предлагат възможност за откриване на депозити в английски лири (GBP). Също така освен традиционните валути за срочните депозити каквито са депозитите в лева, евро и американски долари, банките предлагат и депозити в швейцарски франкове (CHF). По принцип годишните лихвени проценти, предоставяни по срочни депозити в английски лири са по-ниски от тези, предоставяни по евровите и левовите депозити.

При това положение най-изгодната оферта за Вас, предлагана от търговска банка може да намерите тук,  задавайки необходимите критерии на търсене (в поле „валута на депозита” е необходимо да изберете GBP). Офертата с най-висока ефективна годишна лихва ще Ви донесе най-висока доходност и обратно.

Искрено се надяваме да сме съумяли да отговорим на въпросът Ви.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ