теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

До 50% отстъпки ще получат притежателите на кредитни карти American Express


1 гласа3966 прочитания

69 търговци с над 400 локации в страната предлагат стоки и услуги с преференциални условия при плащане с картите на ПОС терминал на Пощенска банка

Отстъпки до 50% получават притежателите на кредитни карти American Express от Пощенска банка в специално избрани бутици, ресторанти, хотели, бензиностанции и туристически агенции в цялата страна, включени в седмото издание на каталогa „American Express Selects”, валидно до март 2011 г. В над 400 локации на избраните търговски обекти в цялата страна притежателите на кредитни карти Златна American Express, American Express и EuroLine American Express ще ползват преференциални условия при плащане с картата си на ПОС терминал на банката.

Картодържателите на American Express ще пазаруват с отстъпки между 5 и 20% дрехи, обувки, козметика и аксесоари от различни модни марки, сред които Versace, Escada, Betty Barclay, Manouel, Stefanel, Lacoste, Geox, Hush Puppies, Estee Lauder, Madoc Jeans и Hot Spot. Луксозни бижута с марката Chopard и от бутици Avi Center, закупени с карти с логото на American Express, също ще бъдат с отстъпка от 5 до 7%. Покупки при тези преференциални условия могат да се правят през цялата година.

До месец март 2011 г. хотелите от веригата FPI, Radisson, Хилтън, Гранд Хотел София и редица ресторанти, сред които клуб „Опера”, суши бар „Wasabi”, Енотека „Uno” и „Капитан Кук” ще предлагат на картодържателите отстъпки до 11%. Екскурзия до екзотичен остров могат да направят притежателите на American Express, като заплатят самолетните си билети с 50% отстъпка от таксата за издаване. Картодържателите на American Express ще получат преференциални цени и при заплащане на фитнес и спа услуги с кредитната си карта. Сред останалите търговски обекти, партньори на Пощенска банка, са Premier Tours, Sixt Rent A Car, бензиностанции Еко, Eврооптик, Оптик МАТТ, Bonjour, Еди Мото Център и други обекти, които приемат плащания с American Express и в най-новите си локации в Serdika Mall и The Mall в София.

Интернет изданието на каталога с всички предложения е достъпно на www.postbank.bg в секция „Специални оферти за кредитни карти”.