теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Еко хотелите ясни до дни


0 гласа1012 прочитания

Официалната церемония по връчване на сертификати на оценените през 2010 хотели и свързани с туризма предприятия по Програмата за устойчиво развитие на предприятията в България ще се състои в първия ден на туристическото изложение „Ваканция 2011” в НДК, което започва в четвъртък, на 17 февруари.

В рамките на събитието ще бъдат представени резултатите от стартиралата през октомври 2007 г. тригодишна Програма за устойчиво развитие на предприятията в България, реализирана от Агенцията за индустриално развитие на ООН (UNIDO) и Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, с финансовата подкрепа на правителството на Швейцария. Програмата е насочена към създаване на практики в сферата на Чистото производство – ЧП (Cleaner Production - CP) и Корпоративната социална отговорност – КСО (Corporate Social responsibility - CSR).

Дейностите и резултатите по проекта в България ще бъдат представени от националния координатор Мариана Асенова с участието на националните експерти Здравко Георгиев (ЧП) и Димитър Матев (КСО). Програмата на събитието включва и премиерата на печатното издание „Ръководство за самооценка и прилагане на мерки за чисто производство и корпоративна социална отговорност в настанителния сектор”.

Автор: www.economynews.bg
Свързани ключови думи