теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Емпорики банк - България стартира Великденска промоция по всички депозити


1 гласа2172 прочитания

Емпорики Банк - България стартира за Великден депозитна програма от 3 продукта, съобразени с различните нужди на клиентите. Депозитите „Актив”, „Постоянство” и „Развитие” ще бъдат с промоционални лихвени проценти  до 31 май.

Депозит „Актив” може да бъде открит в лева, евро или щатски долари, като дава възможност за довнасяне по всяко време и теглене в зависимост от срока депозита – 1, 3 или 6 месеца.

С едномесечният депозит „Постоянство” клиентите могат да получат максимална доходност от спестяванията си. При продължаване на депозита, на 3-тия и 6-тия месец, Емпорики Банк - България предлага бонусни лихвени проценти, като за суми над 60 000 лв. годишният лихвеният процент за шестият месец от срока на депозита е 9,57% в лева. 
  
Шестмесечният растящ депозит „Развитие” е също с промоционални лихвени проценти. Лихвата за суми над 60 000 лева достига до 9,10% годишен лихвен процент, валиден за шестия месец от срока на депозита. Всеки месец могат да се довнасят суми, които се олихвяват със съответните проценти за периода.

„Изключително сме горди с финансовата стабилност на групата, която дава сигурност на нашите настоящи и бъдещи клиенти независимо от сумите, които клиентите депозират по нашите атрактивни депозитни продукти.”, заяви Атанасиос Петропулос, Председател на УС и Главен изпълнителен директор на финансовата институция.

Емпорики Банк - България ЕАД е част от Емпорики Банк Гърция, член на френската финансова група Credit Agricole, която е №1 в Европа по приходи от банкиране на дребно. Стабилната финансова политика и  високия кредитен рейтинг на групата са гаранция за сигурността на Вашите спестявания.