теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Fibank и Техномаркет вече са партньори в програмата YES


0 гласа3176 прочитания

Първа инвестиционна банка и най-голямата верига магазини за бяла и черна техника – Техномаркет вече са партньори в програмата YES на Fibank.

Така партньорската мрежа на програмата YES се разширява с още 64 търговски обекта на територията на цялата страна, в които всички притежатели на кредитни карти MasterCard YES и MasterCard PayPass и дебитни карти Maestro PayPass от Първа инвестиционна банка имат възможност автоматично да натрупват и изразходват своите бонус точки по програма YES всеки път, когато пазаруват на ПОС устройство на Fibank в магазините Техномаркет и Public.

Програмата YES на Fibank е първата напълно автоматизирана електронна програма за лоялност, която е въведена от банка в България и обхваща партньорска мрежа от търговци в цялата страна. Към момента в програмата участват над 460 търговски обекта на територията на цяла България.

Техническата и софтуерна реализация на програмата YES се базира на най-добрите световни практики във внедряването и управлението на програми за лоялност, с доказани успешни реализации като BarclayCard, WOW card, Axess card и други подобни програми във финансовите институции в Европа, Азия и Латинска Америка.

При плащане с кредитна или дебитна карта, която участва в програмата YES, за всеки 2 лeва, клиентът получава автоматично 1 бонус точка.

При усвояване на бонус точките от програма YES на ПИБ в магазини Техномаркет и Public, всеки 100 бонус точки, натрупани в картата, намаляват сумата, която клиентът плаща за покупката с 1 лев.

„Успешното сътрудничество между Техномаркет и Fibank позволява на нашите клиенти да трупат бонус точки, които след това се превръщат в реални ценови отстъпки. Изцяло автоматизирания процес е допълнително улеснение за клиентите ни”, сподели г-н Николай Китов, Управляващ директор на Техномаркет и Public.

„Успоредно с внедряване на програмата YES в Техномаркет изградихме и касова свързаност в търговските обекти. Тя е реализирана според най-съвременните практики в света чрез автоматично прехвърляне на сумата от касата към ПОС терминала, което дава бързина и удобство при осъществяване на плащането, елиминира риска от грешки, както и повишава качеството на клиентското обслужване”, отбеляза г-н Никола Бакалов, директор „Картови разплащания” в Първа инвестиционна банка.
Свързани ключови думи