теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Гост лектор от Google идва на семинар за Google Analytics™


0 гласа1258 прочитания

Mariusz Gasiewski, гост лектор от Google, ще изнесе 2 лекции на предстоящия семинар специализиран за Google Analytics™, който ще се проведе на 09.10.2012г. в ЦТЦ Интерпред, гр. София. Семинарът е озаглавен „Използваш ли ефективно Google Analytics™?" и се организира от Interactive Seminars, част от дигитална агенция Interactive Share.

Лекции ще изнесат още няколко онлайн маркетинг експерти от България - Ивелина Манова от Interactive Share, Маргарита Евтимова от Telerik, Георги Георгиев от Webfocus, Драгомир Григоров от Инвестор.БГ АД, Венцислав Василев от Банка Пиреос България АД.

Семинарът ще запознае посетителите в детайли с функционалностите и възможностите на Google Analytics. Ще се представят реални примери как да се анализира аудиторията, данните, за да взимат правилни бизнес решения.

Събитието е подходящо за хора управляващи уебсайтове, онлайн маркетинг специалисти, собственици на онлайн магазини, уеб администратори и др.

За да си гарантирате достъп до семинара е нужна предварителна регистрация и заплащане на входяща такса.

Потребителите на финансовия сайт МОИТЕ ПАРИ могат да се възползват от допълнителни 20% отстъпка от стандартните цени и да се регистрират само за 96 лева с промокод: moitepari0203 - регистрирай се сегa от тук.

Стандартни цени:
  • Регистрация: 150 лева (вкл. ДДС);
  • Ранна регистрация -20%: 120 лева (вкл. ДДС) (само до 25.09.2012г.);
  • Регистрация с код moitepari0203 - 96 лева (вкл. ДДС) (само до 25.09.2012г.).
Още информация на сайта на семинара: http://interactive-seminars.com