теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

iCARD MasterCard предоставя нова услуга - застраховка „Пътуване в чужбина“


0 гласа2675 прочитания

От днес „Интеркарт Файнанс” АД предлага за на своите клиенти, използващи кредитни карти iCARD MasterCard, застраховка „Пътуване в чужбина”. От началото на мсесеца всички клиенти в клас Gold и Platinum ще получат услугата безплатно, а картодържателите на iCARD Classic могат да сключат застраховката при желание от тяхна страна на преференциални цени.

Застрахователната полица е за период от една година и покрива над 25 риска в чужбина и три риска на територията на страната – „Защитени покупки“, „Изгубени/Откраднати лични документи и ключове“ и „Кредитна карта“.

Услугата покрива различни рискове в ситуации, възможни да се случат на картодържателя при плащане на покупка или услуга с картата в чужбина, което ще гарантира повече спокойствие и сигурност по време на бизнес пътуванията и почивките на клиентите.

Застраховката „Пътуване в чужбина“ е актуална и за всички, които вече притежават iCARD MasterCard. За да се възползват от застраховката, те могат да я заявят във всеки офис за обслужване на клиенти iCARD.

„Правим максималното, за да улесним нашите клиенти и да им дадем допълнителна сигурност при ползване на картите iCARD MasterCard. Добавянето на застрахователно покритие към кредитните карти е част от политиката за развитие на компанията и е логична стъпка при осигуряването на необходимите качествени услуги за нашите картодържатели, които пътуват“, заяви Деян Добрев, изпълнителен директор на „Интеркарт Файнанс“ АД.