теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Изложение "Финанси за всеки" започва от 29ти в НДК


0 гласа1732 прочитания

Третото издание на изложението се открива на 29 ноември в Централното фоайе на НДК

Финансови услуги в подкрепа на малкия и средния бизнес е фокусът на конферентната програма, която ще се проведе в рамките на традиционното финансово изложение “Финанси за всеки”. Третото издание на изложението се открива на 29 ноември в Централното фоайе на НДК и ще продължи  до 1 декември. Тази година в него ще вземат участие 24 банки, застрахователи, инвестиционни посредници    , взаимни фондове и др. Сред тях са Обединена българска банка, Банка БСК, Пощенска банка, Интернешънъл асет банк, Алфа банк, Варчев Финанс, КД инвестмънтс, Финансова група Капман, Лев Инс и др.

В конференцията, която ще се проведе на 29 ноември в зала 6 на НДК, ще вземат участие 9 финансови институции, както и представители на Министерството на финансите, на Министерството на икономиката и енергетиката, на Комисията за финансов надзор и др. Специализирани продукти в подкрепа на проекти, финансирани със средства на Европейския съюз” е темата, която ще представи по време на форума ОББ. От ДСК ще запознаят аудиторията с новите си продукти за малки и средни предприятия, както и продукти за кредитиране по оперативна програма “Конкурентоспособност”. На механизмите за подполагане на малкия и средния бизнес е посветила презентацията си и Пощенска банка. Представителите на малките и средни предприятия ще научат повече за специализираните продукти “Бизнес кредит”, “Бизнес кредитна линия”, “Инвестиционна кредитна линия” и “Кредитна линия за бизнес оборудване”.  

“Финанси за всеки” е първото по рода си изложение, което е насочено директно към крайните клиенти. През трите дни те ще имат възможност да се запознаят с различните промоционални условия за кредити, спестявания, инвестиции, застраховане, които предлагат изложителите, да зададат своите въпроси, без да се налага да излизат от НДК. Входът както за конференцията, така и за самото изложение, е безплатен.

По традиция за посетителите ще бъде организирана и празнична томбола, чиито награди тази година ще се теглят всеки ден. Сред тях са мобилен телефон и MP4-плеъри, осигурени от vivatel.