Семинар на тема "Успешни онлайн търговци!", организиран от дигитална агенция Interactive Share ще се проведе на 31.05.2012 в СТЦ Интерпред, гр. София.

На събитието в зала София на търговския център, собственици и управляващи е-магазини ще получат практическо обучение какви инструменти и онлайн рекламни канали да използват, за да увеличават своите продажби.

Семинарът ще бъде целодневен като 9 лектори ще представят своите познания в общо 8 модула. Те ще представят предимствата и възможностите на различни онлайн маркетингови инструменти с цел постигане на максимални резултати - онлайн продажби.

Програмата включва - 1. Анализ на ползваемостта на онлайн магазина, 2. SEO за онлайн магазини, 3. Google AdWords за онлайн магазини, 4. Онлайн магазините в социалните мрежи, 5. Performance реклама за онлайн магазини, 6. E-mail маркетинг за онлайн магазини, 7. Измерване на ефективност на онлайн магазани- анализи и оптимизация, 8. Афилиейт маркетинг за онлайн магазини.

Събитието се организира от Interactive Share, която е една от водещите дигитални агенции у нас. Местата са ограничени. За да си гарантирате достъп до семинара е нужна предварителна регистрация и заплащане на входяща такса.

Стандартна регистрация (след 14.05.2012 г.) - 130 лева (вкл. ДДС)

*Специално намаление за посетителите на сайта "Моите Пари". - 10% отстъпка от цената за регистрация. Директната онлайн форма можете да намерите тук.

Още информация на сайта на семинара: http://interactive-seminars.com