теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Картодържатели на ПИБ, участвали в промоцията "Олимпийски месец на покупките с кредитни карти", получиха своите награди


0 гласа2683 прочитания

Първа инвестиционна банка връчи наградите на 54 свои клиенти – картодържатели, взели участие в промоцията „Олимпийски месец на покупките с кредитни карти”, която се проведе в периода 1-28 февруари 2010 г. по повод на зимните олимпийски игри във Ванкувър. Късметлиите бяха изтеглени на 10 март т.г. в присъствието на нотариус.

Условието за участие в промоцията бе клиентите с кредитни карти на ПИБ (VISA, MasterCard и Diners) да се включат в „дисциплината 5x20”, т.е. да направят пет трансакции на минимална стойност 20 лв. с една от своите карти.

На официална церемония в централата на Първа инвестиционна банка бяха връчени двете големи награди - ски екип и „снежен” уикенд в зимния ни курорт Банско – за една дама и един господин.

Останалите награди, също разделени на дамски и мъжки - 10 ски екипа (съответно 5 дамски и 5 мъжки), 12 ски полара – 6 дамски и 6 мъжки и общо 30 шапки също вече са раздадени на късметлиите.

Спортните облекла и аксесоарите, раздадени като награди, са на немската фирма „Цинер”, която облече българската олимпийска делегация за зимните игри във Ванкувър.

Първите 100 клиента, които в периода на промоцията са подали своето искане за издаване на кредитна карта он-лайн и са получили одобрение, получиха и допълнителна награда.