теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Кредит само срещу лична карта отпуска Райфайзенбанк от днес


90 гласа83787 прочитания

  • До 30 000 лв. само срещу лична карта за граждани с максимален месечен осигурителен доход и до 20 000 лв. за клиенти с месечен осигурителен доход под максималния
  • От днес до 31 януари 2008 г. – “Кредит срещу лична карта”  без такса за разглеждане


От днес Райфайзенбанк стартира предлагането на потребителски кредит само срещу лична карта. До 30 000 лева отпуска банката на граждани с максимален месечен осигурителен доход, а до 20 000 лева е максималната сума на новия «Кредит срещу лична карта» за клиенти с по-нисък осигурителен доход. Стандартно, за получаване  на новия потребителски кредит на банката не се изискват документи за доказване на дохода и поръчители. «Кредит срещу лична карта” с размер до 20 000 лева, могат да вземат всички граждани на трудов или приравнен към него договор, като одобрението на кредита се базира на декларирания от кредитоискателя доход.

«Кредит срещу лична карта» се отпуска в Лева за срок от 1 до 10 години. Той е предназначен за всички български граждани, които са с постоянна трудова заетост и са на не повече от 63 г. към датата на изтичане на срока на кредита. Лихвата по новия потребителски кредит на банката се определя по индивидуална схема за всеки клиент, кандидатстващ за кредит до 30 000 лв. За кредити до 20 000 лева годишният лихвен процент се формира от стойността на банковия ресурс/СБР/ плюс фиксирана надбавка, като към момента лихвата по кредита е 14,9%*.

От днес стартира и промоционалната кампания по новия потребителски кредит  на банката – всички клиенти, подали искане до края на януари 2008 г. са освободени от такса за разглеждане  на искането за кредит. Райфайзенбанк предоставя възможност на клиентите на «Кредита срещу лична карта» да сключат застраховка «Злополука» или «Живот», което ще им даде  допълнителна сигурност при погасяването на ползвания кредит.

*Забележка: СБР на Райфайзенбанк към месец ноември 2007 г. е 5 + надбавка от 9,9% за Лева=14,9%; Годишният процент  разходите за кредит от 20 000 лв. за 10 г. е 16,76%.

Вижте всички оферти на Райфайзенбанк България за:

Ипотечни кредити
Потребителски кредити
Кредити за малки и средни предприятия
Кредити и лизинги за автомобили
Кредитни карти
Срочни депозити

Свързани теми

Коментари и отговори

Работя в Бела от 4месеца . МОГА ЛИ да изтегля потребителсни кредид от райфайзенбанк ? При положение че от 15.01.2008 ще сьм вече на постоянен трудов договор.
За съжаление при така представените условия, няма как да се възползвате от потребителски кредит.

Повечето кредитодатели изискват поне шест месеца трудов стаж на постоянен трудов договор при последния работодател. Има и такива, които изискват три месеца (след изтичане на изпитателния срок), но отново на постоянен трудов договор. Има някои банки, които освен тези изисквания поставят и условието кредитоискателя да има непрекъсната трудова заетост за последните (минимум) 12 месеца, като последните 5 – 6 месеца да няма прекъсване в осигуровките.

За да кандидатствате в Райфайзенбанк за потребителски кредит, ще трябва да изчакате да минат три месеца, след преминаването на трудовия Ви договор в безсрочен (т.е.три месеца изпитателен срок + три месеца на постоянен договор = общо 6 месеца при последния работодател). В случая след като от 15.01.2008 год.трудовият Ви договор става постоянен, то най-рано за кредит от Райфайзенбанк можете да кандидатствате на 15.04.2008 год.

Евентуално бихте могли да кандидатствате за ипотечен кредит, но за оферта без доказване на доход и само при условие, че притежавате имот на Ваше име, който можете да предложите за обезпечение по кредита.

Друг вариант е да се насочите към небанкова финансова институция – Jet Credit, TBI Credit – където условията за кандидатстване за кредита са доста по-облекчени, но и там е възможно да поставят изисквания относно трудовата Ви заетост.

Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
naistina li pri noviat potrebitelski kredit koito e samo sre6tu li4na karta ne se iskat bele6ki za dohodi a se gleda tova koeto si deklariral moge li po podrobna informacia da polu4a i moge li s niakoi da razgovariam po telefon
“Кредит срещу лична карта” е потребителски кредит без поръчители и без документално доказване на дохода. Целевата група за предлагане на продукта са кредитоискатели, които са регистрирани в НОИ, но не могат да докажат реалния си доход, дори чрез служебна бележка. Клиентът декларира доход, който Банката приема до определен размер в зависимост от местоработата.

Към кредитоискателя има изисквания да има осигуровки в НОИ от минимум 6 месеца (като те трябва да са внасяни регулярно, а не на веднъж) и да е на постоянен трудов договор.

С параметрите на „Кредит срещу лична карта” можете да се запознаете тук.
 
Що се отнася до повече информация относно условията, изискванията и приоцедурите при кандидатстването за този кредит, най-добре би било да се свържете с Райфайзенбанк на телефони 0700 10 000 (БТК) 17 21 (МТел и Глобул) или на  www.rbb.bg
 
Надяваме се, че сме отговорили на Въпроса Ви.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

С МЪЖЪТ МИ ИСКАМЕ ДА ТЕГЛИМ ЗАЕМ ОТ БАНКАТА, СТАВА ВЪПРОС ЗА 20 000 ЛВ. ЗА ДА СИ КУПИМ КЪЩА НА СЕЛО.ОСИГУРЯВАТ ГО ВЪРХУ 187,00 ЛВ НО ДЕФАКТО РЕАЛНИЯТ МУ ДОХОД Е ОКОЛО 1000 ЛВ ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ОДОБРЕН ЗА КРЕДИТ И АКО ГО ОДОБРЯТ КАКВИ ДОКУМЕНТИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИГОТВИМ. ЩЕ ВИ БЪДЕМ БЛАГОДАРНИ АКО НИ ПОМОГНЕТЕ СЪС СЪВЕТ ИЛИ ПОНЕ НИ УПЪТИТЕ

По принцип не би било невъзможно да кандидатстване за кредит. Препятствие би било ниската сума върху която осигуряват съпруга Ви. Като начало той може да попита дали работодателят му би му издал служебна бележка за всички доходи, които получава. Ако той не е склонен на това, отпускането на кредита става почти невъзможно. От значение е също дали Вие работите, каква заплата получавате, върху каква сума се осигурявате, тъй като бихте могли да кандидатствате за заема с общия Ви доход (Вашия и на съпруга Ви). Ако и Вие се осигурявате на по-малка сума, горните съображения са валидни и при Вас.

Що се отнася до документите, които трябва да подготвите, в случай че решите да кандидатствате за кредит, тях можете да разгледате на нашия сайт. За целта е достатъчно в секция Кредити да изберете Потребителски или Ипотечен. След това въведете желаните от Вас параметри. В резултатната таблица ще получите списък на всички оферти от банките, които отговарят на критериите Ви. Във всяка една оферта са описани изискуемите документи.

Надяваме се, че бяхме полезни. Ако възникнат и други въпроси, ние сме на разположение да помогнем според възможностите ни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

predi nqkolko dni posetih klon na raifaizen bank za da iskam kredit do 20 ili 30 hil lv.az imam firma,samoosigurqvam se i firmata mi raboti pove4e ot 8 godini.kredtniat inspektor mi otgovori 4e nai dobre e sre6tu ipoteka ili saprugat mi trqbva da mi stane sakreditor,6te se iziskvat balansi i o4eti na firmata na sapruga mi i t.nneobhodimo li e tova i lajat li se hortata s reklamata na bankata,samo sre6tu li4na karta?

При бизнес кредитите се изискват наистина отчети и баланси на фирмата, които да документират историята й. От банката могат да поискат и обезпечението по кредита да бъде ипотека на фирмени активи. Колкото до рекламата – кредитът, който се отпуска срещу лична карта, е потребителски.
Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

az sam na 18 godini i rabotq v edna benzinostanciq ot 3 mesica no imam dogovor za 6 meseca za ispitatelen srok a iskam da teglq 5 hil leva i dali 6te stane tva bihteli me orientirali

При отпускането на потребителски кредити банките изискват от кредитополучателя:
- да работи на безсрочен трудов договор;
- да има трудов стаж при последния си работодател в рамките на 3 до 6 месеца;
- да няма невнесени здравно-осигурителни вноски за определен период (периодът е различен за различните банки), както и вноските да не са направени наведнъж;
- месечната вноска по кредита да не надхвърля 50% от нетния месечен доход на кандидата;
- критериите за възрастта на кредитополучателя варират според банката (за някои банки минималната възраст е 18, за други 21.)

Предвид тези изисквания и факта, че от скоро сте на трудов договор, е малко вероятно от някоя банка да Ви отпуснат кредит. Оттук вариантите са 3:
1. Да проверите дали работодателят Ви няма сключен договор за преференциални условия по кредити за служители във Вашата фирма. Ако такъв договор съществува можете да се поинтересувате,  дали при предоставянето на документ от работодателя Ви, с който той заявява, че възнамерява да Ви ангажира на безсрочен трудов договор, от банката няма да Ви отпуснат кредит.
2. Да помолите някой Ваш близък или приятел да кандидатства за кредита вместо Вас, като в последствие Вие изплащате задълженията по него.
3. Да проверите какви са възможностите за кредитиране от небанковите финансови организации като Jet Credit и TBI Credit (за Jet Credit максималната сума на кредита е 800 лв.)

Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

iskam da izteglq 10000lv, rabotq ot 8 meseca na rabotata si i me osigurqvat na 210 lv, dali 6te e vuzmojno da izteglq kredita samo s li4na karta ???

Условията по този кредит са да работите на безсрочен трудов договор, като Вие посочвате своя доход. Ако отговаряте на този критерии не би следвало да имате пречки да кандидатствате за кредита, отделно вече стои въпросът дали ще бъдете одобрена.

Все пак при описаната от Вас ситуация имате възможност да кандидатствате за стандартен потребителски кредит (това значително разширява кръга на офертите и банките, като по този начин може да направи и избори по-ефективен.) Ако работите на безсрочен трудов договор и нямате невнесени здравноосигурителни вноски (отговаряте на изискването за минимум от 3 до 6 месеца заетост при последния работодател) разгледайте и други възможности. Споменавате, че Ви осигуряват на 210 лева, но това ли е реалния Ви доход. Ако всъщност получавате повече, имате опция да го докажете чрез служебна бележка от работодателя Ви. Също така проучете дали работодателят Ви има сключен договор за преференциални условия по кредити отпускани на служители във фирмата Ви. Обикновено тези условия са по-добри от стандартните, които предлагат банките на пазара. Също така ако сте на изпитателен срок и нямате сключен все още безсрочен трудов договор, при писмено заявено намерение от страна на работодателя Ви, че иска да Ви наеме за по-дълъг период от време, от банката може и да Ви отпуснат кредит въпреки липсата на безсрочен договор.
Надяваме се, че сме Ви помогнали.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

moiat vapros e sledniat.jiveia i rabotia v ispania bih iskal da znam kakva vazmojnost imam za istegliane na kredit za zakupuvane na jili6te. dojodite mi ca 2000leva na mesets.o4akvam da mi otgovorite vazmojno nai barzo.mersi.

На финансовия пазар съществуват жилищни кредити за българи работещи в чужбина. Особеностите при тях са процедурата по доказване на доходите (документите, които се изискват са: данъчна декларация, фишове от заплати, извлечения от банковите сметки и в случай че клиентът практикува свободна професия - писмо от сертифицирания счетоводител), лице, което да представлява кредитоискателя, да бъде лице за контакти. Също така се изисква и наличието на съкредитоискател с доходи в страната.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и консултация по въпросите свързани с кредити предназначени за българи, работещи в чужбина, Ви препоръчваме да се обърнете към дъщерното ни дружество Кредитланд, което предоставя безплатно съдействие при избора Ви на кредит, както и помощ в целия процес на кандидатстване. За повече информация можете да попълните следната форма:

https://www.moitepari.bg/AF/MortgageLoans/MoitepariMortgageLoans/ApplicationForm.aspx или да се обадите директно на телефон:
+359/ 0700 10 009 (на цената на един градски разговор).
Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

bih iskala da popitam iskam da teglq ktedit sre6to li4na karta i sam na 20godini i nesam osigorqvana do momenta bih li mogla da teglq kredit ot 20 000 vb

При отпускането на потребителски кредити банките изискват от кредитополучателя:
- да работи на безсрочен трудов договор;
- да има трудов стаж при последния си работодател в рамките на 3 до 6 месеца;
- да няма невнесени здравно-осигурителни вноски за определен период (периодът е различен за различните банки), както и вноските да не са направени накуп;
- месечната вноска по кредита да не надхвърля 50% от нетния месечен доход на кандидата;
- критериите за възрастта на кредитополучателя варират според банката (за някои банки минималната възраст е 18, за други 21.)
При тази конкретна оферта от Райфайзенбанк пак се изисква безсрочен или сроден трудов договор, като от банката винаги могат да се информират, за това дали и върху каква сума се осигурява кредитоискателя в НОИ.

Предвид тези изисквания и факта, че не се осигурявате, е малко вероятно от някоя банка да Ви отпуснат кредит. Оттук вариантите са три:
1. Да кандидатствате за кредита след като сте работили най-малко 3 месеца при конкретен работодател, който да Ви осигурява.
2. Да помолите някой Ваш близък или приятел да кандидатства за кредита вместо Вас, като в последствие Вие изплащате задълженията по него.
3. Да проверите какви са възможностите за кредитиране от небанковите финансови организации като Jet Credit и TBI Credit (за Jet Credit максималната сума на кредита е 800 лв.)

Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

izkam da teglq potrebitelski kredit rabotq ot 2 godini v tazi firma kakvi dokumenti mi trqbvat?

Наборът от документи необходим за кандидатстването за конкретен кредит е различен, според особеностите на кредита и банката. Примерно за кредити с поръчители от някои банки изискват справка за поръчителя по образец. В общия случай документите са лична карта и/или нейно копие, трудов договор и/или друг документ удостоверяващ доходите и местоработата на кредоискателя, възможно е да се изискат документи свързани със семейното положение на кредитоискателя и т.н.

На сайта ни в подробното описание на даден потребителски кредит се посочват необходимите документи за кандидатстване, така че ако конкретно се интересувате от определена оферта, можете да разберете точно какви документи ще са Ви нужни.

Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

dali moga da isteglq 2000 lvrabota vav firma MIG TRANS OODna trudov dogovor sam i me osigurqvat na minimalnata

При отпускането на потребителски кредити банките изискват от кредитополучателя:
- да работи на безсрочен трудов договор;
- да има трудов стаж при последния си работодател в рамките на 3 до 6 месеца;
- да няма невнесени здравно-осигурителни вноски за определен период (периодът е различен за различните банки), както и вноските да не са направени наведнъж;
- месечната вноска по кредита да не надхвърля 50% от нетния месечен доход на кандидата;
- критериите за възрастта на кредитополучателя варират според банката (за някои банки минималната възраст е 18, за други 21.)

Относно реалния Ви доход и този, на който се осигурявате – от някои банки приемат все още служебни бележки от работодателя, с които се удостоверява, че реално получавате повече, отколкото декларирате. Проучете също така дали работодателят Ви няма сключен договор за преференциални условия по кредити за служителите му. Ако такъв договор има, можете да кандидатствате за кредит към тази банка, който е твърде вероятно да е по-изгоден от другите, които се предлагат на пазара, и процедурата по кандидатстването и отпускането на кредита да е по-облекчена.

В секцията ни Потребителски кредити (http://www.moitepari.bg/Potrebitelski_Krediti/Potrebitelski_Krediti.aspx ) можете да направите подробна справка, за това какви са предложенията на банките, да разгледате различните възможности по отношение срок и погасителни вноски (чрез погасителните планове към всеки кредит) и да прецените коя оферта отговаря най-точно на Вашите нужди.

Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

осигурявам се 320 лв. и съм от 6 месеца на постоянен договор при сегашния ми работодател искам да истегля потребителски кредит срещу лична карта 20 000 лв. но по принцип получавам 1200 лв.и живея при родители.

Някои от банките предлагат потребителски кредити срещу служебна бележка от работодателя, в която се посочват реалните Ви доходи. Така при изчисляването на погасителната Ви вноска ще се вземат предвид тези 1200 лв, които реално получавате месечно, а не 320 лв на базата, на които се осигурявате. На адрес http://www.moitepari.bg/potrebitelski_krediti/potrebitelski_krediti.aspx можете да направите справка за потребителските кредити, които се предлагат към момента на пазара.

Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

аз съм на 18години. работя в строителството.Имам доходи около 800лв на месец. Но нямам трудов договор. Искам да изтегля 4000лв за 3 години. ще може ли и ако може какво трябва да направя. Благодаря ви предварително.

При отпускането на потребителски кредити банките изискват от кредитополучателя:
- да работи на безсрочен трудов договор;
- да има трудов стаж при последния си работодател в рамките на 3 до 6 месеца;
- да няма невнесени здравно-осигурителни вноски за определен период (периодът е различен за различните банки), както и вноските да не са направени наведнъж;
- месечната вноска по кредита да не надхвърля 50% от нетния месечен доход на кандидата;
- критериите за възрастта на кредитополучателя варират според банката (за някои банки минималната възраст е 18, за други 21.)

Предвид, че нямате трудов договор с работодателя Ви, можете да разгледате други варианти като:
1. Да помолите някой Ваш близък или приятел да кандидатства за кредита вместо Вас, като в последствие Вие изплащате задълженията по него.
2. Да проверите какви са възможностите за кредитиране от небанковите финансови организации като Easy Credit, Jet Credit или TBI Credit.

Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

Здравейте, искам да ви попитам какво е нужно да представя за да изтегля кредит от 8 000 лв. и колко трудов стаж трябва да имам, какъв трябва да ми е договора, какви трябва да са ми месечните осигурявания впрочем какво са всички изисквания от вас към мене? Благодаря ви!

При отпускането на потребителски кредити банките изискват от кредитополучателя:
- да работи на безсрочен трудов договор;
- да има трудов стаж при последния си работодател в рамките на 3 до 6 месеца;
- да няма невнесени здравно-осигурителни вноски за определен период (периодът е различен за различните банки), както и вноските да не са направени наведнъж;
- месечната вноска по кредита да не надхвърля 50% от нетния месечен доход на кандидата;
- критериите за възрастта на кредитополучателя варират според банката (за някои банки минималната възраст е 18, за други 21.)

Документите необходими за кандидатстване за потребителски кредит варират спрямо вида на офертата и банката, която я предлага. Конкретно по тази оферта на Райфайзенбанк можете да кандидатствате само с лична карта.

Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

Предполагаме, че искате да кандидатствате в банкова институция с която ние работим, а не при нас. Това, което става ясно е, че всъщност искате да рефинансирате кредита си чрез друга банка. По отношение на доходите Ви, за да Ви отпуснат кредит с такъв размер е необходимо работодателят да Ви подпише служебна бележка с доходите, които реално получавате. Според нас има вероятност да Ви бъде отпуснат кредит, но неговият ГПР ще бъде по-висок процент, тъй като не може да докажете доходи пред банката.

Повече информация може да намерите тук.

Надяваме се, че информацията ще Ви помогне.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

iskam da izteglq potrebitelski kredit na tazi rabota sum ot 2 meseca no sum na postoqnen trudov dogovor dali shte me udobrqt ?
При отпускането на потребителски кредити банките изискват от кредитополучателя:
- да работи на безсрочен трудов договор;
- да има трудов стаж при последния си работодател в рамките на 3 до 6 месеца;
- да няма невнесени здравно-осигурителни вноски за определен период (периодът е различен за различните банки), както и вноските да не са направени наведнъж;
- месечната вноска по кредита да не надхвърля 50% от нетния месечен доход на кандидата;
- критериите за възрастта на кредитополучателя варират според банката (за някои банки минималната възраст е 18, за други 21.)

Проучете дали работодателят Ви няма сключен договор за преференциални условия по кредити за служителите му. Ако такъв договор има, можете да кандидатствате за кредит към тази банка (обикновено при преференциални условия и с облекчена процедура).

Другите вариантите са:
1. Да помолите някой Ваш близък или приятел да кандидатства за кредита вместо Вас, като в последствие Вие изплащате задълженията по него.
2. Да проверите какви са възможностите за кредитиране от небанковите финансови организации като Easy Credit, Jet Credit и TBI Credit.
3. Да изчакате докато натрупате нужния стаж при работодателя Ви и да кандидатствате тогава за кредит.

Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

osigoriavam se kato zemedelski potrebitel ot 7 godini imam 2 kredita ot po 10000lv koito redovno obsluzvam moga li da kandidatstvam pri vas za poteritelski kredit ot 20000lv s dokazan doxod s dana4na kekladatsia sam za 40000lv na godina
Банките, които предлагат кредити за земеделските производители и фермерите са:”Райфайзен банк” АД , „ЦКБ”, „Банка ДСК”, „Прокредит банк” , „Уникредит Булбанк”  „Първа инвестиционна банка”, “ОББ”, „Инвестбанк”, „Пиреос”, и др. Подробна информация за офертите може да получите тук след като въведете параметрите на искания от Вас заем. Основно тези кредити се подразделят на няколко вида, според предназначението им: за оборотни средства, за инвестиционни цели, обезпечени, необезпечени и т.н. Одобрението за отпускане на исканата от Вас сума ще зависи изцяло от Вашият рисков профил, т.е. от Вашата възможност да погасявате навреме и без забава всичките си задължения. Този анализ на Вашата кредитоспособност се извършва при кандидатстване за отпускане на кредит в съответната банка.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Бих искала да изтегля потребителски кредит на стойност 10 000 лв за срок 7 или 10г. Работя на сегашната си месторабота от 19.11.2007, а допълнителното ми споразумение, чрез което договора ми става безсрочен е от 13.02 2008. Осигуряват ме на 250лв, реално получавам повече. Омъжена съм с едно дете. Към коя банка да се обърна относно кредита?
Минимумът, който банките изискват по отношение на срокът е да има навършени най-малко три месеца на постоянен (безсрочен трудов договор) при потребителски кредит с поръчители и превод на работна заплата по сметка в банката, както и при кредитите без поръчители и с превод на работна заплата. Това означава, че най-рано може да кандидатствате за такъв кредит три месеца след датата на подписването на постоянния Ви трудов договор (или най-рано на 13.05.2008г.). Като друго изискване, на което трябва да отговаряте е сумата от всички месечни плащания по кредити и лизингови вноски трябва да бъде от 50% до 70% от нетния месечен индивидуален или семеен доход на кредитополучателя. Остатъчният доход, след извършване на месечните плащания по кредити и лизингови вноски да е не по-малко от 100 лв. на член от семейството. Това означава, че месечният Ви семеен доход трябва да бъде минимум 450 лв. при месечна погасителна вноска в размер от 150 лв., за да Ви бъде отпуснат желания кредит.

В същото време при така съществуващите обстоятелства подходяща оферта за Вас може да намерите тук. Изискването е кредитополучателят да има общ трудов стаж поне 12 месеца. Не е задължително кредитоискателя да е на постоянен трудов договор. Ако е на договор със срок на изпитване - трябва да бъде представена, издадена от работодателя бележка, че последния възнамерява да задържи служителя след изтичане на изпитателния срок. При кредитоискатели на възраст между 18г. и 23г.- се изисква задължително поръчител по кредита.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
искам да кандидатствам за кредит от 10000 д0 15000. имам постоянен трудов договор от 15.11.2004г. осигурен сам на 205лв.но реално получавам повече. жена ми се осигурява на 1300лв. искам кредита да е срещу лична карта. искам да разбера къде реално имам шанс да взема кредит при тези условия, благодаря предварително.

При така зададените от Вас условия за кандидатстване на потребителски кредит, вероятността да Ви бъде отпуснат такъв е голяма. Изискванията на банката при кандидатстване на посоченият от Вас кредит са:
1. Сумата от всички месечни плащания по кредити и лизингови вноски трябва да бъде от 50% до 60% от нетния месечен индивидуален или семеен доход на кредитополучателя.
2. Остатъчният доход, след извършване на месечните плащания по кредити и лизингови вноски да е не по-малко от 100 лв. на член от семейството

Този вид кредит е предназначен за кредитоискатели, които са регистрирани в НОИ, но не могат да докажат реално получавания си доход дори чрез служебна бележка. Затова при кандидатстване кредитоискателят декларира определен доход, който банката приема до определен размер в зависимост от местоработата.

Повече информация за условията и предлаганите оферти на банките за потребителски кредити може да намерите тук.

Ако желаете да направите по-задълбочена консултация по Вашия случай и изборът на най-изгодна оферта да е сигурен, заповядайте в някой от офисите на дъщерното ни дружество Кредитланд (http://www.creditland.bg/, телефон 0700 10 009 – на цената на един градски разговор.) Там ще можете да обсъдите различните възможности за финансиране на желания от Вас кредит.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Здравейте, тъй като аз от 1 месец съм на работа не мога да изтегля кредит, това ми е ясно, но брат ми има повече от 6 месеца. Може ли той да изтегли кредита, а аз да си погасявам вноските, става въпрос за сума от 10 хил.лева. Тече в медиите реклама за това, че Райфайзен банкотпускат кредити само срещу лична карта, за такава сума ще е нужен ли гарант по такъв кредит... Ще Ви бъда благодарна, ако ми отговорите:)

Правилно сте преценили, че при евентуално кандидатстване за кредит от Ваша страна брат Ви има по-голям шанс да му бъде предоставен такъв. Все пак не трябва да забравяме, решението на банката ще зависи и от размера на получаваните доходи. Посочената от Вас схема е възможна и също толкова масова в практиката. Тъй като при евентуално предоставяне на заема той ще е на името на брат Ви, което означава, че и откритата разплащателна сметка за обслужване на кредита ще е на негово име , т.е. той е титуляр. За да може след това безпрепятствено да се обслужва кредита и да се погасявате вноските е хубаво брат Ви да Ви издаде пълномощно, че може да се разпореждате с тази сметка. По този начин няма да се налага неговото присъствие и подпис всеки път, когато се обслужва заема.

Относно посоченият от Вас потребителски кредит срещу лична карта максималната сума по този вид кредит достига до 20 000 лв., като не се изискват поръчители, но по преценка на Банката може да бъде изискан един поръчител. Подробните и детайлите относно тази оферта може да намерите тук.

Важно е да знаете, че целевата група за предлагане на този вид кредит са кредитоискатели, които са регистрирани в НОИ, но не могат да докажат реалния си доход дори чрез служебна бележка. Клиентът декларира доход, който Банката приема до определен размер в зависимост от местоработата.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
здравейте:))))))) Аз съм на 22. Студентка трети курс. В момента не работя. Опитах се да поискам паричен заем, опитах да си взема мебели на лизинг, но за съжаление не ме одобриха - jet кеш и изи кредит. Защо е така? нали е само срещу лична карта? или това е само една заблуда? Благодаря предварително:)

Много е вероятно в този случай посочените от Вас небанкови финансови институции да са преценили, че евентуално няма да се справяте с вноските си и да обслужвате кредита. Това е така, тъй като едно от най-важните елементи при кандидатстване на кредит е да докажете, че получавате доходи и сте платежеспособна. Фактът, че сте студентка също може да е повлияло, тъй като следването възпрепятства започването на работа на пълен работен ден.

Това, което е много важно да се знае е, че всички банкови и небанкови финансови (кредитни) институции, които предлагат потребителски кредити само срещу лична карта, извършват всъщност един по-обстоен анализ на възможността Ви за плащане.Фактът, че по този вид кредити като необходим документ се изисква само лична карта, означава, че процедурата по кандидатстване е опростена, но в никакъв случаи не означава, че такива кредити могат да бъдат раздавани на всеки кандидатстващ. За разлика от банковите институции небанковите такива отпускат по малки по размер суми (без наличие на обезпечение по тях) и не осъществят толкова обстоен анализ на кредитоискателя, както банковите.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Jiveia v chujbina i ot m.ianuari sam na srochen trudov dogovor kam evropeiskoto uchilishte v Luxemburg.Prepodavam bulg.ez.ilit.-4 h.sedmichno. Usloviata sa takiva , che vs.uchebna god. se podnoviava trud.dogov. mejdu men i rabotodateliat mi, tai kato niama vse oshte bulg.sekcia kam uchebnoto zavedenie. Zaplatata mi sachto ne e visoka(578euro). Imam li vazmojnost v Bulg. da izteglia po niakakav nachin potrebit. kredit?
Кредитите, отпускани от българските банки на българи работещи в чужбина могат да бъдат само ипотечни, но не и потребителски.Българските банки имат изискване за ипотека на недвижим имот на територията на Р България, главно поради по-големият риск за тях при тези кредити.

Тъй като вече имаме изготвено становище по този въпрос повече може да научите тук.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
От 1,9месеца съм на постоянен трудов договор - осигурявам се на 350лв. - желая да кандидатствам за потребителски кредит 3000лв. - за срок 36месеца. Това достатъчно ли е за кандидатсване само с лична карта? Предварително благодаря!!!
Кредитите, предоставяни срещу лична карта предполагат отпускане на средства, когато кредитоискателя не може да докаже реалните си доходи. Това означава, че доходът, върху който го осигуряват (осигурителния доход) е по-нисък от реално получаваното месечно трудово възнаграждение. По този начин банката взима определен размер от реалната работна заплата, според заеманата длъжност и професията на кредитоискателя. Накратко целевата група за предлагане на продукта са кредитоискатели, които са регистрирани в НОИ, но не могат да докажат реалния си доход дори чрез служебна бележка. Клиентът декларира доход, който Банката приема до определен размер в зависимост от местоработата. Тези видове кредити се характеризират с по-висок годишен лихвен процент, съответно и ГПР. С тези параметри, посочени от Вас ще имате голям шанс при кандидатстване, но Ви съветваме вниманието да се насочи към потребителски кредит без поръчители, тъй като разликата между в ГПР между тези две оферти се равнява на 2.95%. Изискванията на банката за отпускане на потребителския кредит без поръчители са:
1. Сумата от всички месечни плащания по кредити и лизингови вноски трябва да бъде от 50% до 70% от нетния месечен индивидуален или семеен доход на кредитополучателя.
2. Остатъчният доход, след извършване на месечните плащания по кредити и лизингови вноски да е не по-малко от 100 лв. на член от семейството

Също така кредитоискателят да има минимум три месеца трудов стаж на безсрочен (постоянен) трудов договор при настоящия работодател към датата на кандидатстване за кредит и възраст минимум 18 год.

Сами забелязвате, че отговаряте на изискванията. Според нашите изчисления, ако приемем, че нетното Ви трудово възнаграждение е 350 лв., максималната месечна погасителна вноска, която може да си позволите според изискванията е от 175лв. до 245лв. Месечната Ви погасителна вноска при потребителския кредит без поръчители и без превод на работна заплата е в размер на 100,29лв., което означава, че имате реален шанс при кандидатстване. Тази оферта може да намерите тук.

Това обаче е при положение, че нямате лица на издръжка, тъй като банката изисква след осъществяване на месечната вноска да остават най-малко 100лв. на член от семейството.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Здравейте! Ако аз тегля кредит вместо друг и този друг спре да го погасява, както сме се разбрали, аз какво мога да направя, за да се предпазя? Каква отговорност нося и как мога да я прехвърля на този заради когото съм изтеглил кредита? Благодаря!
Ако заемете средства под формата на кредит от банкова институция вместо друго лице, означава, че Вие се превръщате в главен длъжник по заема и ако той престане да бъде обслужван Вие ще понесете изцяло отговорността за това. В този случай не може да предприемете абсолютно нищо, освен да погасите заема със свои собствени средства, въпреки, че не сте ги изразходвали Вие. Това е така, защото кандидатствайки за отпускане на заем се взимат Вашите данни и евентуално Ви се предоставят средства, които Вие решавате как да изразходите и на кого да ги предоставите-при не целевите заеми, каквито са потребителските кредити. Предоставяйки отпуснатите Ви от банката средства на друго лице, което спре да обслужва задължението, банката има право да удовлетвори своите вземания и законови претенции единствено от кредитоискателя. Тя не може да изисква тези суми от лицето на което сте предоставили средствата. Според Закон за потребителския кредит банкова институция не може да задължава кредитоискателят да подписва Запис на заповед с цел гарантиране изплащането на дължимите суми, но въпреки това този документ се явява основен при потребителските заеми. Повече относно правната характеристика на документа, както и отговорностите, които произтичат от него може да прочетете тук.

Едва ли ще може да прехвърлите отговорността на този, които не спазва поетите договорености, тъй като те са само устни и не съществуват под формата на никакъв документ. По този начин няма начин да докажете, че сте предоставили средствата от заема на него. Поради тази причина Ви съветваме добре да помислите преди да изтеглите кредит за друго лице.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
moga li da izteglq 1500lv pri polojenie 4e rabotodatelqt mi ne me osigurqva i ne moga da dokaja mese4niqt si dohod
При това положение нямате възможност за избор между оферти, предоставени от банкови институции, дори и при тези, които предоставят възможност за допълнително признаване на доходите. Единствената подходяща за Вас оферта е тази, тъй като при нея има възможност за минимално финансиране, но не се изисква задължително представяне на копие от трудов договор. Също така не е необходимо предоставяне на обезпечение, като максималната сума, която може да заемете е 800 лв. ако сте клиент за първи път на небанковата институция.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Zdraveite! Interesuva Me Moga Li Da Izteglq Kredit Ot 1000 Lv BeZ Dokazvane Na Dohod Samo S Lichna Karta Kato Se Ima Predvid Che Sum Na 18 I Nqmam Osigorovki I Trudov Dogovor
При това положение единствената подходяща за Вас оферта произлиза от небанкова финансова институция. Единствено тук не се изисква задължително да представите подписан трудов договор, но максималната сума, която може да заемете е 800 лв. ако сте клиент за първи път на компанията. Повече информация за този вид заем може да намерите тук.

Предлаганите от банковите институции потребителски заеми без доказване на доходите и само срещу лична карта задължително изискват наличието на подписан безсрочен трудов договор. Без доказване на доходите всъщност означава, че банката е склонна да приеме един по-голям размер на реално получавания доход, отколкото е доходът, върху който се осигурява кредитоискателят.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
ako dogovorat mi e na 4 4asow raboten den a ne na 8 mogat li da mi otpusnat zaem
Доста сериозен проблем е, че сте назначена на непълен работен ден, дори и при кандидатстване за потребителски кредит, позволяващ вземането на реално получаваният вместо осигурителния доход. По-скоро те биха били подходящи за Вас ако реално получаваното месечно трудово възнаграждение е със значително по-висок размер от този, върху който сте осигурена. Тези заеми за известни под наименованието кредити без доказване на доходите и може да се запознаете по-подробно с тях тук, след като въведете необходимите данни.

Тъй като сме отговаряли в миналото на подобно запитване повече информация на тази тематика може да намерите тук.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
здр. искам да попитам мога ли да изтегля кредит от райфайзен банк в размер на 10 000лв., само срещу лична карта. можете ли да ми дадете погасителен план.
Кредитът срещу лична карта, предлагат от посочената банкова институция е предназначен за кредитоискатели, които имат навършени минимум 6 месеца трудов страж на постоянен (безсрочен) трудов договор към датата на кандидатстване за отпускане на кредит. Това означава, че се изисква задължително представяне на копие от трудов договор на кредитоискателя. В изискванията си банката е посочила, че целевата група за този вид кредит са кредитоискатели, които са регистрирани в НОИ, но не могат да докажат реалните си доходи дори чрез Служебна бележка. Това означава, че според представеният от кредитоискателя трудов договор, банката взима определен размер на месечното трудово възнаграждение, според заеманата длъжност. При стандартните потребителски кредити се взима не посоченият по-горе размер, а този върху който лицето се осигурява и фигурира в НОИ. Реалността показва, че осигурителният доход е под реално получавания, което може да се окаже решаващо при формиране на сметките и в крайна сметка отпускането на заема.

Така например според нашият погасителен план при този кредит, с максималния срок на заема от 10 год. Месечната Ви погасителна вноска ще е точно 163.79 лв. Така например ако нетният Ви месечен доход е 400 лв., за да Ви бъде отпуснат кредит банката изисква сумата от всички месечни плащания по кредити и лизингови вноски трябва да бъде от 50% до 60% от нетния месечен индивидуален или семеен доход на кредитополучателя. Ако нямате други задължения за обслужване това означава, че максималният размер на месечната погасителна вноска, която може да си позволите е от 200-240 лв. Сами виждате, че може да си позволите такъв заем, но ако нетният Ви доход е по-нисък от посоченият евентуално няма да бъдете одобрена.

Повече информация за този кредит може да намерите тук.

Надяваме се,  че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
бих искал да изтегля заем за да си отворя собствен бизнес но в момента няма как да докажа доход защото не ме осигуряват но аз си имам доход в размер на 1200 лв. мога ли да изтегля и биха ли ме одобри ли за 5000 лв. кредит?

Ако нямате извършвани регулярни плащания към НОИ за вноски към ДОО няма как да изтеглите какъвто и да е заем, въпреки че реално получавате трудово възнаграждение. Това е така, тъй като осигурителните вноски към ДОО са задължителни, а не доброволни. Дори и при кредитирането, известно под наименованието „без доказване на доходите” банките изискват наличие на непрекъснати социални и здравно-осигурителни вноски от няколко месеца. Също така освен тези вноски, кредитоискателят трябва да има трудов стаж на постоянен трудов договор към сегашния си работодател от минимум 3-6 месеца при различните оферти. Повече информация по Вашият проблем може да прочетете тук.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде ползена.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Така до тук всичко ми стана ясно.... значи на 18 съм и работя във фирма за дограма... направиха ми постоянен трудов договор за 300 лева на 4 часа... проблем ли ще е това, че съм на 4 часа, а не на 8 - ако поискам 15 000 лева след 3-4 месеца? Благодаря Ви предварително :)
Във Вашият случай проблемите при кандидатстване са основно два. Първият е, че сте едва на 18 години. Банковите институции изискват кредитоискателят да е платежоспособно лице, което предполага то да е навършило определена възраст. Минималната възрастова граница варира при различните банкови институции. Повече информация на тази тема може да получите тук. Политиката на някои банки е задължително да изискват поръчителство на едно платежоспособно лице, ако кредитоискателят е на 18 години.

Друг проблем е, че сте назначен на непълен работен ден. Това означава, че доходът, върху който Ви осигуряват в регистъра на НОИ е нисък и няма да получите финансиране в такива размери – потребителски кредит от 15 000 лв. Ако реално получавате по-високо трудово възнаграждение подходящи биха били за Вас потребителските кредити без доказване на дохода. Дори и при тези оферти обаче фактът, че сте назначен на половин работен ден също оказва сериозна пречка. Финансирането, което желаете да получите надвишава значително този, които банковите институции биха Ви отпуснали под формата на потребителски кредит без обезпечение.

Единствената подходяща за Вас оферта в момента е тази. Максималната сума, която може да получите е в размер на 800 лв. ако сте клиент за първи път на небанковата институция.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
условията са ми ясни само дето мен ме осигуряват на 1000лв. - това ли е максималната осигуровка?
За 2008г. максималният осигурителен доход е 2000 лв. От въпросът Ви не става ясно точно в каква връзка се интересувате относно максималния осигурителен праг.

По принцип за кандидатстване за кредит доходът  действително е най-решаващия, но не и единствен фактор, влияещ върху решението на дадена банка. Тук можете да прегледате условията, които банките вземат под внимание при вземане на решение за одобрение на даден кредит.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

ще ме одобрят ли за кредит срещу лична карта, при положение че кандидатствам за 6000 лв. за 6 години и реалните ми доходи са 300 лв.
За да кандидатствате за кредит срещу лична карта е необходимо да отговаряте на следните условия:

1. Сумата от всички месечни плащания по кредити и лизингови вноски трябва да бъде от 50% до 60% от нетния месечен индивидуален или семеен доход на кредитополучателя;
2. Остатъчният доход, след извършване на месечните плащания по кредити и лизингови вноски да е не по-малко от 100 лв. на член от семейството;
3. Изисква се кредитоискателят да има минимум шест месеца трудов стаж на безсрочен (постоянен) трудов договор при настоящия работодател към датата на кандидатстване за кредит и възраст минимум 18 год.;

Целевата група за предлагане на продукта са кредитоискатели, които са регистрирани в НОИ, но не могат да докажат реалния си доход дори чрез служебна бележка. Клиентът декларира доход, който Банката приема до определен размер в зависимост от местоработата.

Ако нетното Ви месечно възнаграждение е 300 лв., според следния погасителен план вноската Ви ще бъде 129.33 лв., което е 43% от месечното Ви възнаграждение и следователно отговаряте на изискването за максимален размер на погасителна вноска на база Вашите доходи.

Съветваме Ви да посетите нашата СЕКЦИЯ ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ, като за сравнението на различните оферти използвате показателя ГПР (годишен процент на разходите), за за изчисление на съответния погасителен план – нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Това е много добро предложение за подпомагане на малкия бизнес или потреблението на гражданите.
Zdraveite, imam firma ot 01.09.2008g. Kakav firmen zaem moga da isteglia i do kolko pari bez pora4iteli?
Банките имат изискване към своите кредитополучатели юридически лица да са осъществявали дейност минимум 1 година.

Към момента бихме Ви насочили към банка Пиреос- Кредит по проект ГФМК (Гаранционен Фонд за Микрокредитиране) - за инвестиции или от смесен тип  в BGN.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
zdraveite iskam da razbera dali moga da isteglq kredit ot va6ata banka no as imam kredit kam hebros bank sega es novo ime no nz kak e to imam tam kredit ostataka e 3800lv da vra6tam i ne mi davat da go refinansiram za6toto as ot skoro zapo4nah na nova rabota i sam ot 2 meseca tam osigurqvat me na 480lv. vav firma za V i K instalacii kajete mi ako mojete va6ata banka 6te mi dadeli da istegq kredit s koito da pogasq stariqt kam hebros bank i da mi ostanat o6te 3000lv. za moite novi nujdi koito mi predstoqt. i ako moje kajete kakvo trqbva da napravq .BLAGODARQ VI!!!
За да имате шанс да кандидатствате за потребителски кредит е необходимо да имате минимум 3 месеца трудов стаж на постоянен трудов договор при настоящия работодател.

Във Вашия случай Ви препоръчваме да се насочите към небанковите финансови институции, където изискванията към кредитополучателите са по-олекотени.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
iskam da izteglq kredit ot 5000 lv.rabotq na postoqneen trudov dogovor ot 3 godini osigurqvat me na 704 lv.vazmojno li e tova i kakva e taksata za kandidatstvane
След като сте на постоянен трудов договор повече от 6 месеца и Ви осигуряват на 740 лв. имате шанс за кандидатстване за кредит.

Необходимо е да отговаряте на дадени условия, с които можете да се запознаете  тук, след което чрез нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР можете да изчислите погасителния план по избрана от Вас оферта.

За Ваше удобство, можете да спестите време и да кандидатствате он-лайн през нашият сайт, като услугата е напълно безплатна за клиента.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
rabotia v firmata ot 02.2008 no mi pusnaha postoianen dogovor ot 13.10.2008. moga li da iztegla potrebitelski kredit ot 10000 lv
За да кандидатствате за банков кредит е необходимо да имате минимум 3 месеца трудов стаж на постоянен трудов договор при настоящия работодател.

Съветваме Ви да се обърнете към небанковите финансови институции.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
здр необходими са ми 800 лв работя в частна фирма близо година осигуряват ме на минимална работна заплата на постоянен трудов договор съм. Никога не съм теглила заем и не знам какво трябва да направя кое е по добре да изтегля заем или да си отворя кредитна карта с лимит кое е по добре моля за съвет какви са предимствата и недостатъците. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Поради факта, че посочената от Вас сума е малка, Ви съветваме да се насочите към овърдрафт, т.к. продуктът е по-гъвкав в сравнение с потребителския кредит. За разлика от потребителския кредит, при овърдрафта нямате такса за предсрочно погасяване и задължителна минимална погасителна вноска на месец.

За разлика от дебитната карта, при която се отпуска овърдрафт, при кредитната карта имате възможността да резервирате хотели он-лайн и да използвате рент-а-кар услуги. При кредитната карта, както и при кредита има задължителна минимална погасителна вноска на месец.

Обикновено, максималният размер на овърдрафта, който отпускат банките е 4 месечни нетни работни заплати. Съветваме Ви да се насочите към банката, в която Ви превеждат месечното възнаграждение, т.к. вероятността да бъдете одобрена и да получите преференциални условия е по-голяма.

Условията, на които трябва да отговаря един кредитополучател и при трите продукта са еднакви, като тук  можете да се запознаете с тях, след което имайки предвид горепосочените критерии, от нашата СЕКЦИЯ С ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ можете да изберете тази оферта, която най-добре отговаря на Вашите нужди.

Чрез нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР  можете да изчислите погасителния план по избрана от Вас оферта. Полезно е да знаете, че кредитите с поръчители и/или превод на работна заплата са по-изгодни за клиентите.

За Ваше удобство, можете да спестите време и да кандидатствате он-лайн през нашият сайт, като услугата е напълно безплатна за клиента.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
значи аз съм ученик и нямам никакви трудови договори или тем подобни но Бих желал да изтегля дребен кредит на стойност не повече от 150 лева. Дали е това е възможно само с личната ми карта и ако не е възможно при вас бихте ли ми упътили къде е възможно. Над 18 години съм.
За съжаление във Вашия случай след като нямате постоянни трудови доходи няма начин да Ви бъде отпуснат кредит от никоя банкова и небанкова институция.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
живея в кралство Испания 15г, на постоянен трудов договор, месечният ми доход е 1200 евро, желая да изтегля кредит за бизнес. имам план и регистрация в министерството на земеделието и договор за наем на помещение одобрено за целта. желая да угоявам телета за месо имам и сключен договор за изкупуване на продукцията ми. мога да представя и разработен бизнес план, разбира се, преведен на български език. женен съм жена ми също е на договор и има месечен доход от 900 евро. сина ми е на 19 г също е на договор и получава 900евро. 40 000евро е сумата, която ми трябва. осигурявам се върху сумата от 1200евро и мога да го докажа.
За да сме в състояние да Ви насочим било то към кредит, било към някоя от програмите за финансиране от Европейския съюз, на първо място ни е необходимо да научим – къде планирате да развивате бизнеса си – в България или в Испания? Ако желаете да обсъдим повече подробности, моля не се колебайте да се свържете с екипа на „Сердон” на 02/9813081 или info@informoney.org
mn e gotino taka s li4na karta kredit