теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Кредитна карта на Инвестбанк дава 15% отстъпка за туризъм


0 гласа4426 прочитания

Автор: infostock.bg

Инвестбанк АД обяви, че ще издава специална кредитна карта Mastercard Travel Card, предназначена за българския туризъм. Притежателите на Mastercard Travel Card ще получават 15% отстъпка при плащания и резервации в 30 български хотела, участници в кампанията на Инвестбанк - За вашата българска ваканция.

Това стана ясно днес на пресконференция на банката, на която присъстваха Владимир Владимиров, председател на УС и главен изпълнителен директор на Инвестанк, Диана Младенова и Цанко Коловски - членове на УС и изпълнителни директори на банката и Мануел Алексе - президент развиващи се пазари на MasterCard Europe.

Кредитната карта има и други предимства като безплатно издаване, без такса при плащане на ПОС и при онлайн транзакции и др., коментираха от банката.

Mastercard Travel Card предлага още на притежателите си кредитна линия в рамките на 24 месеца с максимален размер на кредитния лимит до 3500 евро, както и контрол при плащанията чрез sms-нотификация. Притежателите на кредитната карта ще могат да ползват средствата по нея в рамките на 30 дни, без да плаща лихва по тях.

Погасяването на дължимата сума може да бъде извършено при минимално месечно плащане в размер на 5% от задължението, а периодът на погасяване е от 1-во до 15-то число на месеца, следващ месеца на извършените плащания.

Лихвеният процент по кредитната карта е 14.9% годишно.

Кампанията на Инвестбанк е отворена и ще включва и нови партньори.

Коментари и отговори

искам да знам какво е изискването за Мастеркард Травел кард? как мога да кандидатствам за такава? има ли онлайн кандидатстване?
За да кандидатствате за MasterCard Travel Card трябва да представите следните документи:
• Документ за самоличност;
• Документ, удостоверяващ доходи (копие от трудов договор или от други договори, регистрирани в НОИ);
• Удостоверение от работодателя за доходите през последните 6 месеца.

Това означава, че трябва да имате достатъчно добър официален доход (който ще бъде взет под внимание при определяне на кредитния лимит) и да сте при настоящия си работодател, на постоянен трудов договор, от поне 6 месеца.

Тук бихте могли да видите условията по кредитната карта.

За съжаление, до колкото имаме информация, към момента за Travel Card не можете да кандидатствате online, а можете да подавате заявление единствено в клоновете и офисите на Инвестбанк.

Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ