теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

LG представи ново поколение соларни модули


0 гласа1177 прочитания

Изложението Intersolar 2011 се проведе в Мюнхен на 9 и 10 юни

LG Electronics представи своите последни енергийни решения на Intersolar 2011 – най-голямото изложение за соларни технологии в света, което се проведе в Мюнхен, Германия от 8 до 10 юни. На щанда на LG бяха изложени подобрените Mono XTM и Multi XTM соларни модули на компанията, които са 8,3 и съответно 4,3% по-ефективни от традиционните модели.
 
Mono X осигурява най-високото ниво на енергийна ефективност в сравнение с всички модули на LG в този клас.
 
Multi X е най-мощният нов фотоелектрически модул на LG. Той се отличава с мощност от 240W и същите нива на енергийна ефективност, както при конвенционалните модели единични модули. Тъй като подобрена технология на LG за обработка на повърхността позволява поглъщането на по-голямо количество слънчева светлина, енергийната производителност е много по-голяма от тази при конвенционалните поликристални соларни клетки.
 
Лабораторията за тестване даде възможност на компанията да използва свои собствени процеси на изследване и развитие, така че да осигури високо качество и устойчивост на продуктите. Новите соларни модули са проектирани така, че да издържат на фронтално и задно напрежение от 5400Pa, както и на най-суровите климатични условия.

Автор: www.publics.bg
Свързани ключови думи