теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Лятната стажантска програма на Алианц Банк България приключи с награди и покана за работа към най-добрите


0 гласа3489 прочитания

Днес, 6 октомври 2009 г., на официална церемония в Алианц Банк България бяха отличени с парични награди и предложение за постоянна работа първите трима стажанти, представили се най-добре по време на Лятната стажантска програма. Тримесечен стаж в банката преминаха общо 15 студенти, като всеки от тях получи сертификат.

Лятната стажантска програма на Алианц Банк България бе с насоченост „Продажби на електронни продукти и услуги” и се проведе от м. юли до края на м. септември тази година. Участниците преминаха курс на обучение, на който се запознаха с функционалностите на системата за интернет банкиране, картовите разплащания и електронните продукти и услуги на банката, повишаващи сигурността на платежния процес. Програмата даде възможност на студентите да се докоснат до реалното електронно банкиране и да натрупат опит, като приложиха на практика придобитите по време на обучението знания и аналитични умения. Всеки стажант бе въведен в работния процес и запознат с отговорностите си от наставник, който  подпомагаше и контролираше изпълнението на поставените задачи. В края на програмата наставникът даде своята оценка за  степента на постигане на целите и ефективността на свършената от стажанта работа.

Стажът бе организиран от Алианц Банк България със съдействието на фондация „Атанас Буров”. Сътрудничеството между банката и фондацията в подкрепа на професионалната ориентация и квалификация на студенти датира от 2003 г. с участие на лектори от банката в летните училища на фондацията.