MKB Unionbank получи Годишната награда „Златна мартеница” за банка провеждаща най-благоприятна кредитна политика към българските производители. Призът се присъжда от Съюз “Произведено в България”.

Отличието „Златна мартеница” бе връчено на Мария Илиева, Главен изпълнителен директор на MKB Unionbank лично от Министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков.

„За нас наградата е голямо признание, че освен най-динамичната, сме и банката с най-благоприятната кредитна политика към нашите клиенти”, коментира Мария Илиева. „С последователната си политика доказахме, че сме верният и сигурен партньор както в периоди на стабилен растеж, така и в сегашните по-трудни за бизнеса времена. Радваме се, че нашите усилия не са останали незабелязани от обществото”, добави тя.
 
Наградата “Златна мартеница” е учредена от сдружението с идеална цел Съюз “Произведено в България” с цел подпомагане съживяването на българските производства и услуги и повишаване на тяхната конкурентоспособност както в страната, така и на световния пазар. Наградата се връчва ежегодно, като тази година бе 16-тото поред издание.