теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

MKB Unionbank пуска лимитирана версия на депозит Отличен 6


1 гласа2496 прочитания

  • 0 лева санкция при теглене до 10% от депозита
  • Най-търсени са депозити със срок между 3 и 6 месеца, най-малко тези до 1 месец
MKB Unionbank пуска от днес депозит «Отличен 6» с възможност за теглене на 10% от сумата по него всеки месец. Само през първата седмица от предлагането на новия продукт лихвата ще е промоционална и ще достига 8% за спестяванията в лева. След това тя ще бъде фиксирана на 7.6%.

Отличен 6 освен доходност, предлага и пълна гъвкавост. Клиентите могат както да довнасят суми, така и да теглят до 10% от сумата всеки месец, без да нарушат депозита. Ако все пак им се наложи да използват парите от влога преди падежа, ще получат атрактивна лихва за периода, в който парите са престояли в банката.

«Създадохме депозит Отличен 6, за да отговорим на желанията на клиентите за депозит, който съчетава отличната доходност и свободата да ползват парите си, когато и където пожелаят или да спестяват допълнителни суми всеки месец», коментира Емил Вучков, Директор «Продуктова и пазарна политика» в MKB Unionbank. «Проучванията ни показват, че все повече се предпочитат депозити със срочност над 1 месец до 6 месеца, поради което предложихме депозит, който е точно в този времеви хоризонт при свободата нашите клиенти да изберат конкретният срок, който ще е най-подходящ за тях и техните планове», допълни Вучков.

Оличен 6 може да се открива, както във всеки финансов център на MKB Unionbank, така и през Интернет-банкирането с гарантирана сигурност. Минималната сума за откриване е 1000 лева или равностойността в евро.