теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Многостълбовите пенсионни системи в Европа – ползи и бъдеще


0 гласа407 прочитания

MoitePari.bg ще бъде официален медиен партньор на събитието, което ще се проведе на 11 април 2019 г. (четвъртък) от 09:00 ч. до 13:30 ч. в „Гранд Хотел София“, коферентна зала „София“.

Конференцията ще постави началото и на традиционната Годишна среща на PensionsEurope (General Assembly Meeting), на която Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), ще бъде домакин и ще се проведе в периода 11 -13 Април 2019 г., в залите на „Гранд Хотел София“.

Избраните теми на конференцията са изключително актуални, предвид необходимостта на този етап да бъде направено сравнение между развитието на пенсионните системи и модели в Европа и конкретно развитието на работещия в нашата страна тристълбов пенсионен модел. Разбира се, актуалността на темите е свързана непосредствено не само с динамиката на пенсионната индустрия на страната, но и с търсенето на нови възможности за нейното по-нататъшно развитие и усъвършенстване. Ще бъдат представени теми, свързани с разясняване на ползите от многостълбовата пенсионна система, краткосрочните национални политики срещу необходимостта от увеличаване размера на допълнителните пенсии, както и какви са целите, предизвикателствата и постиженията на българския пенсионен модел. 

Свързани теми
Свързани ключови думи