теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Моите Пари за пръв път в България сравнява безплатно услуги за - Интернет, телевизия и телефон


от Деян Василев
12 гласа5445 прочитания

От днес посетителите на финансовия портал „Моите Пари” вече могат да изберат най-подходящата за тях оферта или да разгледат каталога на всички предложения за интернет, телевизия и телефон, предлагани от различните доставчици на територията на градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и в редица други градове.

Услугата се предлага за пръв път в България и то напълно безплатно. За максимално улеснение посетителите на www.moitepari.bg могат да ориентират търсенето си според техния град и квартал (за София), срок на договора и желаната средна месечна такса, както и да го прецизират по допълнителни характеристики на търсената услуга или пакет от услуги като  например: вид връзка, скорост на интернет връзката, брой телевизионни канали и др.

Полезна за потребителя е изчислената средна месечна такса за целия срок на договора като по този начин се постига обективно сравнение между оферти с и без промоционална такса за определен период от време. В допълнение са представени и всички съпътстващи разходи, свързани с получаването и ползването на услугата като: инсталационна такса, такса за допълнително оборудване, такси за включване на HD телевизионни канали, включване на допълнителни телевизионни приемници и компютри и др.

Посетителите на сайта ще имат възможност да подават заявки за включване онлайн само с няколко клика, за доставчиците, които предоставят тази възможност през www.moitepari.bg

„Мисията на нашия портал е да помагаме на потребителите да спестяват пари като избират най-изгодния финансов продукт или услуга, според техните предпочитания”, заяви Деян Василев, Управител на „Моите Пари”, и добави  „В допълнение към сравнението на банкови и финансови продукти, днес добавяме и пълно сравнение на всички услуги от интернет доставчици в цялата страна, което ще позволи на нашите посетители да намират най-изгодната оферта и да генерират спестявания между 200 и 400 лв. годишно при избора на оптимален пакет.”

Екипът на „Моите Пари” ще продължава да обогатява възможните за сравнение оферти на сайта, за да задоволи максимално нуждите на своите посетители.

Можете да разгледате новата секция тук.