теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Moitepari Consult излиза на светло! Елате да се запознаем на HR Industry 2019!


0 гласа956 прочитанияНие, от Moitepari.bg имаме две основни мисии - да подпомагаме потребителите ни да намерят подходящи финансови продукти и да повишаваме нивото на финансова грамотност на хората. С годините сме правили всичко в нашата сила, за да могат българите да избират най – добрите за тях оферти на финансовия пазар. Правили сме събития с едни от най – добрите лектори и сме обсъждали горещите теми на деня. Дойде време за следващата стъпка - Moitepari Consult


Миналото лято, тихомълком, лансирахме консултантската си услуга. След няколко десетки клиента и един куп добри отзиви, решихме, че е време да я покажем на света. Чрез Moitepari Consult ние помагаме на хората да управляват парите си умно и да постигнат своите конкретни финансови цели. Ние сме насреща, когато трябва да се взимат важните финансови решения в живота. 


Не можем да стигнем до всички в България. Затова намерихме партньори, които споделят нашите ценности. Заедно с нашите приятели от Job Tiger имаме честта да Ви поканим на HR Industry. Там ще поговорим повече за това какво е личното финансово планиране и как то помага да бъдем по – отговорни към себе си и към обществото. 

Елате да се запознаем! 

Интерпред, Четвъртък, 7ми Февруари, 12:15, Зала G2

https://www.facebook.com/events/215786269368538/


Свързани теми