теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Можем ли да планираме сами личните си доходи ефективно?

„Работилница за изготвяне на личен/семеен финансов план” ни дава ясни и приложими съвети за разумното разпределение на средствата ни.
0 гласа613 прочитания

Програмата за третото издание на EXPO MoitePari, което ще се проведе на 16 и 17 ноември в Новотел София, за първа година ще включва и тематични уъркшопове. Те ще предизвикат участниците да надградят своите знания, които ще получат по време на форума, като приложат наученото и на практика.

 

Работилниците ще са разделени на две части, за да може с участниците да се работи в малки групи и да се обърне индивидуално внимание на всеки от тях. По този начин те ще получат конкретни практически съвети, ще бъдат анализирани и реални казуси. Уъркшопът, посветен на изготвянето на личен или семеен финансов план, ще представи на участниците методологията за работа на Moite Pari Consult - консултантската услуга на Moitepari.bg, фокусирана върху личното финансово планиране за важните решения в живота. Основните моменти, които ще бъдат разгледани са:

 

  • Защо да планираме личните си финанси?
  • Как да поставим правилните цели?
  • Анализ и структура на месечния ни бюджет
  • Калкулиране на нетното състояние
  • Изготвяне на план за действие и тактики за неговото изпълнение
  • Защита на ценните за нас активи
  • Избор на подходящи финансови инструменти

 

Купи билет за EXPO MoitePari

 

Мястото си за участие в работилниците може да резервирате с отстъпка до 20 октомври 2019г. от сайта на събитието.

 

Експо Моитепари

 

Тези теми ще анализират Деян Василев (основател на MoitePari.bg и Creditland) и Йордан Генов (изпълнителен директор на MoitePari Consult). Представяйки етапите в изготвянето на финансовия план те ще дадат възможност на всеки включил се в работилницата да изгради основата на разумното планиране на личните доходите. Това е дългосрочен процес, по време на който хората трябва да останат мотивирани и с ясен фокус върху целите си, затова професионалните съвети на специалистите в тази сфера са от изключително значение. „Често хората надценяват това, което могат да постигнат за 1 – 2 години, но пък много подценяват това, което могат да постигнат за 20 години“, споделя Йордан Генов. Затова освен доброто планиране, постоянството и дисциплината са ключовите моменти, на които трябва да обърнем внимание, за да изградим спокойно и сигурно бъдеще за себе си и семействата си и да бъдем удовлетворени от финансовите си решения.

 

Повече информация как да се включите в третото издание на EXPO MoitePari  можете да намерите на: https://expo.moitepari.bg/

 

Купи билет за EXPO MoitePari