теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Не оставяйте финансите само в ръцете на финансистите!


0 гласа1665 прочитания

В последните години въпроса как управляваме парите – своите, на бизнеса – изисква повишено внимание. За всеки бизнес финансите вече са твърде важни, за да бъдат оставени само в ръцете на финансистите!

За нефинансистите обаче, те често са обвити в пелената на неразбираемото и сложното.

Мост над тази “пропаст”е Академията по финанси за нефинансови мениджъри на The Business Institute. Тя следва правилото на Питър Дракър, че ако не можеш да измерваш една дейност, то не можеш и да я управляваш.

Нова група на Академията предстои в края на ноември 2012. За да получите повече информация програмата й и да заявите желанието си за участие в нея, можете да  оставите вашите контакти тук.

Програмата на Академията е съставена от ключовите теми, които един нефинансист следва да знае, за да се справя успешно с финансови задачи – планове, бюджети, отчети, анализ на резултати и ефективност.

Академията е полезна за два типа професионалисти:

•    Управители на компании и мениджъри на бизнес линии, които имат нужда да структурират знанията си и да получат “голямата картина” на тема управление на финанси;
•    Мениджъри на различни нива в големи организации, чиято ежедневна работа изисква добро разбиране и прилагане на финансови умения.

Академията е практична:

•    30% от времето е представяне на ново съдържание от фасилитатори-практици;
•    30% от времето е посветено на дискусии с гост-говорители от практиката;
•    40% от времето е ангажирано с решаване на конкретни реални казуси, включително предложени от участниците.

Академията по финанси за нефинансови мениджъри започва на 27 ноември 2012 г. Ако желаете да участвате, оставете вашите контакти тук. Наш консултант ще се свърже с вас в рамките на 2 работни дни, за да ви предостави повече информация.