теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Нов дизайн и обогатена функционалност на секция Кредитни карти на сайта на Моите Пари


6 гласа2164 прочитания

Скъпи приятели,

С голяма радост ви съобщаваме, че с новата 2012 г. стартира и обновената визия на секция "Kредитни карти" на сайта на "Моите Пари"!

В стремежа и желанието си да бъдем още по-полезни на вас, потребителите на "Моите Пари", ние разработихме изцяло нов дизайн и обогатихме функционалността на секцията ни "Kредитни карти".

Търсенето за най-подходящия за вас продукт вече е още по-лесно и точно, благодарение на детайлното подреждане на информацията по няколко основни критерия, характерни за кредитните карти.  Добавени са и категории,  всяка от които сме представили в кратка дефиниция, описваща продуктите в нея.

Акцент в новата секция са бонус програмите и текущите промоции, които се предлагат на пазара и които ще улеснят потребителите при избора на най-подходящия за тях продукт.

Всяка карта е представена чрез обективни показатели, като ГПР (годишен процент на разходите), гратисен период и годишна такса, а в полето "екстри" са изброени всички допълнителни предимства, които предлага картата. Новост при сравненията в секция "Kредитни карти" е и подреждането на картите по показателя Типичен ГПР изчислен в два варианта – ГПР покупки и ГПР в брой.

Искрено се надяваме, че по този начин ще улесним избора ви на най-подходящата за вас кредитна карта!

Екипът на Моите Пари