теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Нови и атрактивни цени на застраховка „Гражданска отговорност”


2 гласа1728 прочитания
„БУЛ ИНС” временно намалява цените  по тази задължителна застраховка

„БУЛ ИНС” е първото застрахователно дружество, което откликва адекватно на случващото се на пазара. В резултат на продължаващата световната финансова и икономическа криза се наблюдава остър спад в икономиката ни и свиване на потреблението. Много от клиентите на дружеството изпитват временни финансови затруднения. След направения анализ на финансовата и икономическа ситуация в страната, Съветът на директорите на „БУЛ ИНС” реши да помогне на всички клиенти - физически и юридически лица, като предприе намаляване на цените и тарифите по застраховка „Гражданска отговорност” на автомобилите.

С новата тарифна политика „БУЛ ИНС”  намалява  цената  не за сметка на по-ниската сигурност, а за сметка на вътрешните резерви. Освен това се увеличава чувствително обхватът на автомобилите като възраст  над 15 години, Дружеството предоставя възможности за изключителна гъвкавост при взимане на решение от страна на клиента, който може да избира между различни опции в тарифите зависимост от собствените си потребности.

Предлагат се серия от бонуси и отстъпки, с които се стимулират клиентите - за сключена застраховка „Гражданска отговорност”, за сключена застраховка „Каско”, за еднократно плащане, за липса на щети, за корпоративни клиенти, за нов клиент. Компанията е помислила и за клиентите, притежаващи 15 годишни автомобили. Те ще могат да направят своята задължителна застраховка на едни нормални и приемливи цени.

БУЛ ИНС e помислила за всички свой клиенти , като им предоставя възможността да изберат най-добрата цена и застрахователна защита.


Свързани теми