теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

ОББ Асет Мениджмънт АД стартира обучителна програма за своите инвеститори


0 гласа2713 прочитания

Дружеството ще проведе поредица семинари за взаимните фондове

След успешно проведената първа среща с инвеститори във Варна през април „ОББ Асет Мениджмънт” АД стартира поредица от обучителни семинари по теми, свързани с финансовия пазар и възможностите за инвестиции. Събитието събра над 60 човека – настоящи и бъдещи инвеститори и даде отговори на много въпроси, свързани с динамиката и кризата на световната и българска финансова сфера. На 19 май 2008 г. в гр. Бургас ще се проведе втората подобна среща с участието на водещите финансови анализатори на „ОББ Асет Мениджмънт” АД. Срещата ще започне в 18:00 часа в зала „Компас” на хотел „България”. Идеята на дружеството е да даде актуална и подробна информация за състоянието на финансовия пазар в България, възможностите за реализиране на ползи в условията на глобалната кредитна криза. Темата на първата среща в Бургас е „Взаимните фондове – модерният начин за инвестиции”. Основните акценти в семинара ще бъдат текущата ситуация на капиталовите пазари, потенциалът за развитие на фондовата индустрия у нас и бъдещите планове и новите продукти на „ОББ Асет Мениджмънт” АД.

Участие в срещата ще вземат г-жа Катина Пейчева, изпълнителен директор на „ОББ Асет Мениджмънт” АД, Бончо Иванов, Портфолио мениджър и Тихомир Ненов, FRM, Ръководител отдел управление на риска.

„ОББ Асет Мениджмънт” АД е лицензирано управляващо дружество, чиято основна дейност е управление на колективни инвестиционни схеми, доверително управление и предоставяне на инвестиционни консултации. Към момента дружество управлява три колективни инвестиционни схеми – ДФ „ОББ Премиум Акции”, ДФ „ОББ Платинум Облигации” и ИД „ОББ Балансиран Фонд” АД.