теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Обявяване на класацията на MoitePari.bg на взаимните фондове на българския пазар за 2016 г. и представяне на MoitePariConsult


1 гласа1222 прочитания

На 23.02.2017 от 09:00 до 12:00 ч. в Бизнес център Capital Fort на бул. „Цариградско шосе“ №90 ще се проведе конференцията „Печели находчиво: Нови хоризонти за личните спестявания“ организирана от електронната медия ИНСМАРКЕТ.

По време на конференцията ще бъде обявена класацията на MoitePari.bg за взаимните фондове на българския пазар за 2016 г.

Също така, Деян Василев – изпълнителен директор на MoitePari.bg и MoitePariConsult ще изнесе презентация на тема: „Добри практики при управлението на личните финанси“.  

MoitePari.bg е водещия портал за сравняване на всички банкови и финансови продукти на българския пазар. MoitePariConsult е най-новата консултантската услуга на фирма „Моите Пари“, с фокус върху личното финансово планиране за важните решения в живота на клиентите. В днешния забързан и сложен финансов свят, всеки е длъжен да бъде финансово грамотен, за да е полезен на себе си, на близките си, на фирмата, в която работи и на обществото, в което живеем.

Заповядайте на форума, за да научите повече за тези и други теми. Повече информация за форума може да намерите тук: http://invest2017.insmarket.eu