теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Откриват ски сезона в Банско с благотворителен търг


0 гласа838 прочитания

Благотворителен  търг с вещи на световни ски величия ще се проведе в Банско по време откриване на ски сезона на 12 декември, стана ясно по време на пресконференция на концесионера ЮЛЕН.

Марк Жирардели, Пирмин Цурбриген, Петър Попангелов, Боян Киржай, Пол Акола, Патрик Ортлиб, Петер Мюлер и Хуберт Щолц ще дарят свои вещи. Приходите от благотворителната разпродажба ще бъдат използвани в подкрепа на инициативата „Научи се да караш ски” на Българската федерация по ски.

Петър Попангелов заяви, че най-вероятно ще дари ски обувки или стартов номер. Организаторите съобщиха, че за търга повечето от ски шампионите ще предоставят стартов номер.

„Сняг ще има”- увери Иван Обрейков – маркетинг директор на Ски център Банско. От нощта оръдията за изкуствен сняг работят, очаква се температурите да паднат още, така че сняг ще има, каза още той.

Както TouristMedia писа, олимпийските и световни шампиони ще участват в паралелен слалом Bansko Ski Legends’ Super Race. Състезанието ще се проведе от 12.30 часа на 12 декември на писта „Алберто Томба” на Бъндеришка поляна. Награждаването на победителите ще се състои от 13.30 часа, когато ще бъде и церемонията по официалното откриване на ски сезон 2009/2010.

Автор: www.touristmedia.info
 
Свързани теми
Свързани ключови думи