На 24-25 Април отново ще бъде най-голямото събитие за дигиталната и технологична индустрия в България - Webit Bulgaria Digital Summit

Webit България е форумът, който събира основните участници на медийния и дигитален пазар, рекламодателите и предприемачите, работещи в дигиталната и технологична индустрия в България и висши представители на държавната администрация.

В програмата специално внимание е отделено по време на първия ден на дигиталния маркетинг, реклама, планиране и измерване на ефективността онлайн/мобайл, а втория ден е с фокус върху предприемачеството. Всчики панели в програмата са разделени с насоченост по основно застъпените индустрии, за да могат посетителите да планират времето си на форума и да чуят именно онова, което вълнува техния бизнес. Един от панелите в програмата е специално насочен към успешните практики  тенденциите в дигиталната и мобилната индустрия свързани конкретно с финансовия сектор.

В края на първия ден ще се състои и церемонията по връчване на наградите за дигитална ефективност Webit Awards Bulgaria, която традиционно награждава най-успешните кампании и агенции на българския пазар за изминалата година. 

Онлайн регистрацията за форума е вече отворена на адрес www.webit.bg. Регистрирайте се още сега и спестете 170лв! 

Webit Bulgaria Digital Summit е най-мащабното като присъствие и най-широко отразяваното събитие за дигитален маркетинг/реклама, технологии и предприемачество в България. 
Освен бизнес и образователен форум е и платформа за комуникация с най-големите рекламодатели (ИТ и маркетинг отдели на банки и застрахователни компании, автомобилни компании, фармацевтични компании, FMCG компании и др.), медии (социални, офлайн и онлайн), предприемачи и висши представители на държавната администрация. 

В случай, че вече сте планирали да сте там споделете за Вашето присъствие и във Facebook 

Присъединете се към международната Webit общност и създайте контакти с над 23 000 професионалисти и предприемачи в страницата на Webit във Facebook