теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

ПИБ пуска нова интернет услуга – Моята Fibank


0 гласа4646 прочитания

Първа инвестиционна банка въвежда нова информационна интернет услуга – Моята Fibank за онлайн проверка на извлечения по кредитни карти и отчети по разплащателни сметки. Новата услуга цели да насърчи клиентите да преустановят използването на традиционните извлечения, разпечатвани на хартия и е в унисон с Еко програмата на Банката, която е част от стратегията на ПИБ за корпоративна социална отговорност.

С услугата Моята Fibank всеки клиент ще има възможност да проверява своите извлечения по кредитни карти и отчети по разплащателни сметки в интернет, навсякъде и по всяко време – само на един клик разстояние. Тя е продиктувана от нуждата от бърз достъп до информация, която съпътства забързаното ежедневие на съвременния човек. Разработената от Първа инвестиционна банка информационна интернет услуга – Моята Fibank,  предназначена за физически и юридически лица е в крак със съвременните тенденции за бърз и удобен достъп до данни. Всеки клиент след предварителна регистрация може да проверява в интернет месечните си извлечения по кредитни карти и справки за движенията по разплащателни си сметки, както и да ги получава по имейл. С регистрирането си в системата, клиентите могат да се откажат от получаване на извлечения, отпечатани на партия, като по този начин ще участват и в Еко програмата на ПИБ – Кликни спаси дърво.

Услугата Моята Fibank позволява да бъдат преглеждани месечните извлечения по кредитни карти, да се правят справки за движенията по разплащателни сметки за предходен период, да се получават извлеченията по кредитни карти и разплащателни сметки по e-mail, да се записват данните от извлечения в различни формати - еxcel, pdf или html, както и да се виждат салдата по сметки в реално време.

Основно предимство при ползването на услугата на Моята Fibank е, че клиентите на ПИБ вече не трябва да посещават банков клон, за да получат извлечение по разплащателната си сметка или да чакат месечното извлечение за кредитната карта да бъде доставено по пощата, за да направите справка за плащанията си. Всичко това вече е достъпно онлайн на адрес https://my.fibanк.bg.

По този начин клиентите на ПИБ получават безплатно навременна информация, спестяват време, лесно и удобно управляват системата за интернет информация Моята Fibank, за която имат безплатна регистрация, поддръжка и ползване.

По-подробна информация за условията на услугата можете да бъде намерена на интернет адрес www.fibank.bg, от Контакт център на ПИБ на тел. 0800 11 011 или във всеки клон на ПИБ.