теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Победители в конкурса „MoitePari.bg търси талантливи автори“

Вече са известни победителите в конкурса на MoitePari.bg за автори на финансови съвети. Благодарим за проявения висок интерес и за интересните материали, които получихме. Честито на победителите!
0 гласа1079 прочитания

Победители в конкурса за автори

Уважаеми участници в конкурса на MoitePari.bg за талантливи автори


Благодарим на всички за Вашето участие и за изпратените от Вас статии и материали (над 40 на брой).  Успяхте да ни докоснете с Вашата откровеност и желание да помогнете на другите като споделите личния си (на моменти изстрадан) опит. Изпратихте ни много полезни съвети и препоръки, често подкрепени с практически и нагледни примери, и конкретни финансови изчисления.  Статиите, които получихме обхващаха разнообразни теми: от философско-екзистенциални, през спестовно-поведенчески, обяснения на финансови инструменти (застраховки, инвестиции, карти, пенсионни фондове и т.н.). Получихме и няколко статии за новостите във финтех света.   

Като членове на журито, прочетохме всички теми с интерес и останахме приятно изненадани от високата финансова култура и ангажираност на всеки един от авторите. А ние също научихме немалко нови неща.  

За нас беше безкрайно трудно да определим финалистите, поради множеството добри материали, които покриваха и коренно различни теми – самолетни билети, спестяване и финансово планиране, финансови продукти и финтех. Установихме, че такива статии определено имат място на сайта MoitePari.bg. 

Ето защо, преди да обявим победителите в конкурса, решихме да отличим и 10-те най-добри автора, на които съвсем малко не им достигна да са финалисти, като дадем допълнителни награди по 100 лв*. През следващите седмици, всеки един от тези автори ще получава по 100 лв. за всяка авторска статия, която публикуваме в обновената ни рубрика „СПЕСТИ ПАРИ с MoitePari.bg”. Целта на рубриката е да дава полезни, практични съвети за всички възможни начини за спестяване на пари и е естествено продължение на настоящия конкурс. 

И сега, поздравления за победителите в конкурса „MoitePari.bg търси талантливи автори“! 

Първа награда 1000 лв.* - Красимир Петков 

Тема: Капиталов краудфъндинг 

Втора награда 500 лв.* - Светослав Еленков 

Тема: Щастието не е пари 

Трета награда 300 лв.* - Васил Димитров 

Тема: Трите принципа на спестяването, които научих по трудния начин 


Останалите 10 автора, които ще наградим, и които също каним да станат автори на сайта MoitePari.bg, са: 

1. Ангел Стоев 
2. Бояна Мечкова 
3. Владислава Генова 
4. Добрияна Манолова 
5. Лъчезар Томов 
6. Мартин Илиев 
7. Момчил Асенов 
8. Радко Кръстанов 
9. Силвана Димитрова 
10. Силвия Трифонова

Още веднъж благодарим на всички участници в конкурса, с които ще се свържем през следващата седмица. Очаквайте скоро публикации на статиите на победителите в конкурса. 

С уважение, 

Жури на конкурса: 

Деян Василев, Изпълнителен Директор 
Иван Стойков, Оперативен Директор 
Десислава Николова, Старши Финансов Анализатор

* Сумите по наградите са брутни и ще да бъдат преведени по банков път, след удържане на дължимите данъци и осигуровки. 

Свързани теми
Свързани ключови думи