теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Подарък-инвестиция във Взаимен фонд


1 гласа2265 прочитания

Край на ненужните подаръци. Край на фритюрниците, тостерите, столчетата за хранене и ненужните сувенири, които събират прах на дъното на някой шкаф.

Дойде моментът на подаръците с бъдеще. ОББ Асет Мениджмънт пусна уникален за българския пазар ваучер за покупка на дялове от ОББ Взаимни Фондове, който може да подарите на своите близки. Ваучерът е на пазара само от месец, но вече е предпочитан подарък за сватби, рождени дни, абитуриентски балове и… бебета. С него може да инвестирате в бъдещето на своите близки, като им подарите ваучер на стойност от 100 до 500 лева под формата на дялове и така с времето стойността на вашия подарък може да нараства, а защо не и да се превърне в основа на едно бъдещо богатство!

Ако решите да изненадате вашите близки с нетрадиционен и полезен подарък, потърсете повече информация в клоновата мрежа на „ОББ“ АД, както и в офиса на „ОББ Асет Мениджмънт“ АД в гр. София на бул. „Тодор Александров“ 9. Той става валиден единствено след депозирането му лично от страна на лицето, за чиято сметка е издаден.

Ваучерът е валиден за срок от 1 месец, считано от датата на закупуването му. В случай на неявяване на лицето, на което го подарявате в рамките на едномесечния срок, паричните средства ще бъдат възстановени до 3 работни дни в банковата ви сметка, която сте посочили при закупуването на ваучера.