теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Покана за информационен семинар и дискусия на тема „Финансиране на фирми от хранително-вкусовата индустрия, хотели и ресторанти”


3 гласа1967 прочитания

07 ноември 2013 (четвъртък) от 11ч. в ЗАЛА2 на Интер Експо Център

MoitePari.bg и Агенция Булгарреклама имат удоволствието да ви поканят да присъствате на първата по рода си „ЗОНА ФИНАНСИ”, която ще проведе на 7ми ноември от 11 до 13 часа в Интер Експо Център – София. „Зона Финанси” се организира като част от международните специализирани изложби на хранително-вкусовата промишленост и ХоРеКа, включващи: СИХРЕ, Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното.

„Зона Финанси” се организира под мотото „Мястото, където бизнесът среща намира своя начин на финансиране”.

В „Зона Финанси” ще се дискутират и представят различни форми за банково финансиране на бизнеса от хранително-вкусовия сектор; възможности и проблеми, които може да се срещнат, както и програми за Европейско финансиране и факторинг.

Очакваме ви на 7ми ноември, четвъртък, от 11 до 13 часа в Зала 2 на Интер Експо Център – София.

Семинарна програма (07.11.2013г):

11:00 – 11:05 – Откриване на Панела „Финансова Зона - Финансиране на предприятията в сектор хранително-вкусова промишленост”
11:05 – 11:15 – Представяне на резултатите от анкетата за финансиране на фирмите в хранително-вкусовата промишленост – представител от www.MoitePari.bg
11:15 – 12:00 – Представяне на банковите продукти и услуги за бизнес финансиране на УниКредит Булбанк

Бизнес продукти и  Европейски програми - Димитър Пенков, Директор “Бизнес клиенти”, УниКредит Булбанк; 

Въпроси и отговори към финансовите експерти (15 минути дискусия);

12:00 – 12:45  - Лизинг и Факторинг за малки и средни предприятия 

Лизинг – Петко Пашкулев, Търговски директор на УниКредит Лизинг

Факторинг – Стоян Станков, Експерт Международен факторинг, УниКредит Факторинг

Въпроси и отговори към финансовите експерти (15 минути дискусия).* Участието във форума и дискусиите е безплатно. Достъпът е без ограничение.

За достъп до всички 6 международни изложби на хранително-вкусовата промишленост и ХоРеКа, включващи: СИХРЕ, Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното от 06 до – 09ти ноември се заплаща билет на входа за Регистрация в Интер Експо Център с крайна цена за посетители 5 лв.
Свързани теми
Свързани ключови думи