теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Покана за семинар: “Управление на личните финанси” в Пловдив, Парк хотел Пловдив


1 гласа1608 прочитанияСеминар-работилница с практическа насоченост, организиран от MoitePariConsult


От 18:00 до 20:00 ч. на 29 май (понеделник) 2017 г.
В Парк хотел Пловдив, зала Улпия 
бул. Санкт Петербург № 38, гр.Пловдив

Линк за регистрация: http://bit.ly/2qWlMr0

В днешният забързан и сложен финансов свят, всеки е длъжен да бъде финансово грамотен, за да е полезен на себе си, на близките си, на фирмата, в която работи и на обществото, в което живеем.

За да отговорим на предизвикателствата и динамичните промени във финансовата сфера сме разработили специален 2-часов семинар за цялостно финансово планиране, на който ще получите подробна информация и готови решения, които качествено да подобрят живота и дългосрочното Ви финансово състояние.

След семинара ще имате отговори на въпроси като: Как да планираме личните и семейни финанси? Как да се защитим от непредвидени ситуации и едновременно с това да спестяваме? Как да си подсигурим достойни старини? Какво трябва да знаем за дългосрочното спестовно инвестиране? Как да изберем най-подходящия кредитен продукт за финансиране на жилище?

Лектори: 
Деян Василев - Изпълнителен директор на MoitePari.bg и Creditland
Деян Василев е основател и изпълнителен директор на финансовия портал MoitePari.bg, както и на Кредитланд - водеща фирма за кредитни консултации.
Николай Логофетов – Изпълнителен директор на MoitePari.bg и Creditland 
Притежава над 20 годишен опит в областта на застраховането и финансите в международни компании. Бил е Председател на Управителния съвет и Главен Изпълнителен директор на Застрахователна компания ГРАВЕ България от създаването й през 2000 г. до 2015 г.

Всеки участник в семинара ще получи материали, които да му помагат практически в последващото планиране на личните финанси и вземането на важни решения. Участниците в семинара ще могат да получат и безплатна персонална консултация в удобно време и място.

ЗАПОВЯДАЙТЕ! ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ИСТИНСКИ ВАЖНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА И ЗАПОЧНЕТЕ ДА ГРАДИТЕ СВОЕТО ФИНАНСОВО БЛАГОПОЛУЧИЕ ОЩЕ ДНЕС!

За да потвърдите участието си в семинара, попълнете формата за регистрация тук: http://bit.ly/2qWlMr0

MoitePari.bg е водещият портал за сравняване на всички банкови и финансови продукти на българския пазар. MoitePariConsult е най-новата консултантска услуга на фирма „Моите Пари“, с фокус върху личното финансово планиране за важните решения в живота на клиентите.

ЗАЯВКА ЗА КОНСУЛТАЦИЯ 
Свързани теми