теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Покана за семинар-работилница ПЛАНИРАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ФИНАНСИ


от Деян Василев
15 гласа3354 прочитания

20 април (събота) | 10:00 – 17:00 ч.
в „Зала 73” на адрес: София, ул. Княз Борис 73

На 20 април „Моите Пари” ще проведе първия си семинар-работилница „Планиране и управление на личните финанси”. Семинара има за цел да повиши финансовата грамотност на потребителите и да отговори на въпросите им, свързани с личното планиране на средствата, инвестирането и други.

Подхождаме ли правилно към управлението на личните или семейни финанси? 
 
В тези трудни и забързани времена, изобщо остава ли ни време и възможност за по-дългосрочно планиране, или сме в постоянен режим на „гасене на пожари” и потушаване на кризи?
 
Ако нямате време да подредите финансовата си къща както би ви се искало и ако искате да подходите по-структурирано и отговорно към тази тема, значи семинарът-работилница „Планиране и управление на личните финанси” е точно за вас!
 
С поредица от лекции, упражнения, примери и лични казуси, нашите финансови експерти ще ви помогнат да си отговорите на следните въпроси:
  •  „Ако имам нужда от средства, от къде мога да ги получа при най-изгодни за мен условия?”;
  •  „Колко да спестявам?”;
  •  „Къде да инвестирам?”;
  •  „Как законно да намаля данъците си?”;
  •  „Имам ли нужда от застраховка? С какви покрития?”;
  •  „Кога мога да се пенсионирам?”; и много други.

На тези и други въпроси компетентни отговори ще дадат лекторите:

Деян Василев
Изпълнителен директор на MoitePari.bg, банков и кредитен консултант.

Росица Денева
Дипломиран Финансов Консултант®, член на ИДФК и ВУЗФ

Като резултат от  семинара-работилница, участниците ще могат да съставят свой личен/семеен баланс и отчет на паричния поток, и ще могат да набележат основните финансови цели (индивидуални или семейни), например: стабилизиране на текущото състояние, обучението на децата, покупката на имот, размера на бъдещата пенсия, и т.н.
 
Регистрирайте се сега от тук.
 
Местата са ограничени!

Регистрацията е отворена до 16.04.2013г. включително, а цената за семинара е 80 лева с ДДС.Цената включва:

•   Участие в целодневен семинар;
•   Съдействие в изготвяне на семейния ви / личен паричен баланс;
•   Лични съвети и консултации по конкретни казуси от експерти;
•   Работа в малка група;
•   Работни материали;
•   Допълнителни информационни материали;
•   Кафе, чай, вода и сладки по време на кафе паузите;

*Цената не включва обяд

Пълната програма за семинара, можете да видите от тук.


Воден от доказани експерти в областта на личните финанси, този семинар цели да бъде колкото информиращ, толкова и практичен, насочен към вас, вашите нужди и вашите планове.
 
За това форматът на семинара е кратки лекции, съчетани с практически упражнения, примери, лични задания и казуси към всеки участник, отнасящи се до неговите лични финансови цели и изграждане на планове за постигането им. Разбира се, работилницата ще държи нещата да се случват конфиденциално и всеки участник ще има свои лични файлове, които не е длъжен да споделя с другите участници.
 
Същевременно чрез обсъждане на най-често срещани проблеми – всеки участник ще придобие представа и за нещата, които засягат него лично в настоящия момент или в близкото бъдеще, и ще може след семинара да предприеме първи стъпки в посока оптимизиране на личното и семейно финансово планиране.
 
Всеки човек рано или късно бива изправен пред разрешаването на всички гореизброени въпроси. Често го правим в последния момент, при криза, с неохота, а е толкова важно за доброто финансово здраве да се погрижим, да се информираме, да потърсим съвет от експерт не когато сме под напрежение, а предварително. Затова, участието в семинара ще ви позволи да се подготвите добре и да разберете в кои области имате нужда от допълнителна подготовка и информация, за да постигате поставените цели безпроблемно.
 
Ще Ви очакваме на 20 април от 10:00 часа в „Зала 73” на ул. Княз Борис 73, София!

Повече за лекторите:

Деян ВасилевДеян Василев и основател и изпълнителен директор на финансовия портал MoitePari.bg, както и на Кредитланд - водеща фирма за кредитни консултации. От 2006 година, ръководи екип от консултанти, които са помогнали на хиляди клиенти да намерят най-изгодния жилищен или потребителски кредит, кредитна карта или депозит. Преди това,  Деян има опит няколко години опит като финансов консултант и одитор в PricewaterhouseCoopers, където успешно е издържал изпитите за експерт-счетоводител към английския aсоциация на експерт счетоводители – ACCA

Росица ДеневаС опит 15 години в кредитирането, продажбата на финансови продукти – застраховане, пенсионно осигуряване, инвестиране, както и в консултирането и планирането на личните финанси. Магистър по финансов мениджмънт. От 2010 година е с професионална квалификация "Дипломиран финансов консултант". Званието е запазена марка на Института на Дипломираните финансови консултанти и е знак за висок професионализъм, стандарт и етика в упражняването на професията Финансов консултант.

Свързани теми
Свързани ключови думи