теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Пощенска банка и Visa започват да предлагат кредитна карта Visa Gold


1 гласа1070 прочитания

Пощенска банка и Visa разширяват партньорството си на българския пазар и започват да предлагат на всички настоящи и нови клиенти на банката кредитна карта от висок клас Visa Gold.

Кредитна карта Visa Gold е изключително удобна както за пазаруване в голям брой търговски обекти в страната и чужбина, така и при ползване на банкомати. Предимствата на картата включват дълъг безлихвен гратисен период до 50 дни за погасяване на задълженията, 3% минимална месечна вноска, възможност за изплащане на покупки на равни месечни вноски, сигурност и удобство при пазаруване в интернет или плащане на битови сметки на банкомат. При ползване на гратисния период, заедно с липсата на такса при покупки, клиентът значително оптимизира разходите си при използване на картата.

Картодържателите на Visa Gold от Пощенска банка получават и допълнителна привилегия от Програмата за лоялност за клиентите с кредитни карти от банката. Тя позволява отстъпка от целия обем на покупките с картата, която се натрупва под формата на точки и осребрява в пари, по желание на клиента. Колкото по-често се използва кредитната карта, толкова повече точки събира клиентът. Той събира точки срещу всеки похарчен лев независимо от стойността на транзакцията. Със спестените пари картодържателите могат да покрият годишната такса за обслужване на картата, както и да закупят подаръци за своите близки и приятели. Допълнително, клиентите получават различни отстъпки при търговски партньори на Пощенска банка, като например 2% отстъпка при зареждане на гориво във верига бензиностанции ЕКО

Сравнете всички оферти за Интернет, Телевизия и Телефон


Свързани ключови думи