теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Пощенска банка подобрява условията по жилищен кредит


2 гласа3840 прочитания

Кредит „Сигурен дом” вече при лихва от 7,35%

Пощенска банка предлага жилищен кредит „Сигурен дом” при подобрени условия. Кредитополучателите могат да се възползват от преференциална лихва, която е фиксирана за първите две години, в размер на 7,35% за заеми в евро, ако получават работната си заплата в Пощенска банка. Условията на заема предвиждат и възможност за допълнително намаление на лихвата за изрядни кредитополучатели след първите две години за остатъчния период на заема.

Кредит „Сигурен дом” може да бъде използван за покупка на жилище, ремонт и домашни подобрения, строеж или довършителни работи по жилищни имоти. Максималният размер на кредита е 500 000 евро със срок за погасяване до 35 години, като банката предлага  финансиране до 80% от стойността на имота.

Получателите на кредит „Сигурен дом” могат да се възползват от програма „Защита на плащанията” на Пощенска банка, която предлага допълнителна сигурност в случай на непредвидени обстоятелства като здравословни проблеми или нежелана безработица. Услугата позволява на кредитополучателите да защитят своите месечни вноски и целия размер на кредита със застрахователен пакет „Живот и безработица”.

Повече информация и лична консултация относно условията на кредита клиентите могат да получат в най-удобния за тях клон на Пощенска банка.

Коментари и отговори

Не заблуждвайте хората с такива статии.Пощенска банка от 8% вдигна на 12% лихвата по ипотечните хора.Какъв ' сигурен дом' рекламират.. това е пълна измама