теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Пощенска банка си партнира със социални домове за 1-ви март


0 гласа2280 прочитания

Пощенска банка си партнира с три социални дома от страната, за да подари 10 000 мартеници на своите клиенти и служители на 1-ви март по случай настъпващата пролет. Първомартенските подаръци са изработени от хора в неравностойно положение и възрастни от фондации за обществена интеграция и грижа. Традиционната инициатива на банката да дарява ръчно изработени мартенички тази година се осъществява благодарение на сътрудничеството на Пощенска банка с група по трудотерапия за хора с увреждания към фондация „Социален консултативен център” в Самоков, фондация „Център за социална рехабилитация и интеграция на лица в неравностойно социално положение – Хефест” в Пазарджик и с дневния център на фондация „Трета възраст” в Русе.

Сътрудничеството с хора в неравностойно положение е част от социално отговорната политиката на банката и израз на желанието на финансовата институция да допринася за положителни промени в обществото. Партньорството с организации за грижа за хора в неравностойно положение и възрастни е важно за банката, за да покаже, че те са важна и пълноценна част от обществото ни.

За своето дългогодишно сътрудничество с Фондация „Социален консултативен център”, Самоков, Пощенска банка получи грамота за „Социално ангажирана банка” за 2009 г. През  февруари тази година банката беше приета и за член на Клуба на корпоративните дарители към Български дарителски форум.