теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Потребителски кредити близо до теб от БНП Париба Лични Финанси


0 гласа990 прочитанияВсе повече българи финансират своите важни проекти с потребителски кредити. Най-търсени са заемите за ремонт на дома, за обединяване на задълженията и за покупка на нов или употребяван автомобил. Това сочат данните от обзора „Потребителският кредит на българина“, който се публикува два пъти годишно от БНП Париба Лични Финанси, България – водеща банкова институция за потребителско кредитиране у нас.

Най-често декларираното основание за кандидатстване за потребителски кредит е ремонт на дома. Този продукт е много популярен, тъй като хората могат да финансират множество дейности като вътрешни ремонти, изолация, подмяна на дограма и ремонт на покрив или баня. Удобството е, че с един кредит може да осигурите всички необходими услуги и материали.

Забелязва се тенденция за повишено търсене на кредит за консолидация на задълженията, като все повече хора разумно рефинансират заемите си при по-добри условия. 
Наблюдава се и по-голямо доверие на БНП Париба Лични Финанси като предпочитан партньор от страна на потребителите. Компанията предлага потребителски кредит до 80 000 лева със срок на изплащане до 96 месеца, с който предоставя възможност да обедините задълженията си към различни финансови институции. С кредита за обединяване на задълженията  избягвате плащането на няколко такси за превод към различни финансови институции като банки и лизингови компании. По този начин оптимизирате семейния бюджет и личното си време.

И още:

  • Сами избирате колко от задълженията си да обедините.
  • Разполагате с допълнителни средства за вашите планове
  • Можете да получите и допълнитeлна сума за финансиране на нов проект в рамките на кредита си.
  • Имате фиксирани условия за целия период на кредита.

Друг популярен кредитен продукт от БНП Париба Лични Финанси е кредитът за покупка на нов или употребяван автомобил на стойност до 80 000 лева. Все повече хора предпочитат да купят новата си кола с Автокредит 3+ или Автокредит Нова:

  • С него автомобилът веднага става Ваша собственост.
  • Сами избирате застраховател.
  • БНП Париба Лични Финанси финансира и допълнителни разходи като застраховки, първоначален ремонт и нови гуми.

Разнообразието от проекти, които българите финансират с потребителски кредити е много голямо - почивки и пътувания, обучение, различни семейни тържества. С удобните си продукти и политиката си на отговорно кредитиране, банката помага на българите да случат важните събития в живота си, като дава бъдеще на техните планове. Сумите, които компанията отпуска, са от 800 до 80 000 лева. 


Основна цел на БНП Приба Лични Финанси е да подкрепя домакинствата, като предлага достъп до кредитни продукти на колкото е възможно повече  хора, както и да създава  условия  за  предпазване  на  кредитополучателите  от свръхзадлъжнялост.

Финансирането на Вашите планове може да бъде бързо и лесно с потребителски кредит от БНП Париба Лични Финанси, а заявяването става удобно онлайн през сайта на компанията.
Основна цел на БНП Приба Лични Финанси е да подкрепя домакинствата, като предлага достъп до кредитни продукти на колкото е възможно повече хора, както и да създава условия за предпазване на кредитополучателите от свръхзадлъжнялост