теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Програмата на Webit България е вече обявена


0 гласа752 прочитания

На 14 и 15 юни в Рейнбоу Плаза, София, събитието събира водещи световни и местни експерти, които ще обсъдят влиянието на интернет и технологиите върху бизнеса в България

Организаторите са посветили първия ден на няколко ключови сектори от икономиката, сред които финанси, автомобилна индустрия и търговия с бързооборотни стоки. Първият ден на Webit България ще ви срещне с едни от най-успешните български мениждъри и маркетинг специалисти, както и със световни експерти, сред които изпъкват имената на Директора „Социални медии“ на Mindshare, както и директори от Havas Digital, Httpool, Gemius и др. Няма как да чуете по-добър микс от професионалисти, които обсъждат успешни практики, числа за българския пазар и нови възможности.

„Постарахме се да открием лицата зад успешните компании, които се развиват с бързи темпове, въпреки икономическата ситуация, и чиито успех се дължи именно на засиленото им присъствие в онлайн пространството“, заяви Председателят на е-Академия и Webit, Пламен Русев. „Надяваме се, чрез споделения опит на експертите, всеки от присъстващите да открие правилното решение за своя бизнес“, допълни той.

Вторият ден на Webit България е посветен на предприемачеството и стартиращите компании. Президентът на Република България, г-н Росен Плевнелиев, ще го открие с всъпителна реч и ще разкаже повече за ролята и стратегията на държавата в развитието на предприемачеството и високите технологии. Сред темите на деня са успешните управленски практики, сийд финасирането на страртиращи компании, успешните българиски компани и системи, ролята на държавата и електронното правителство в развитието на лидерите, малкия и средния бизнес.

Посетителите на Webit България могат да се възползват от специалните отстъпки за ранна регистрация до 5 юни и да заявят присъствието си на www.webit.bg

Webit България се провежда с подкрепата на Мтел, Уникредит Булбанк, Дженерали България Холдинг, ThinkDigital, EURid и Суперхостинг.БГ.

За допълнителна информация:

Симеон Полименов
Мениджър събития
simeon@eacad.eu
тел: 052 611 600
www.webit.bg