теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

ПроКредит Банк предлага специализирани банкови продукти за земеделските стопани на "АГРА" в Пловдив


1 гласа2531 прочитания

Банката финансира малки и средни селскостопански производители

За шеста поредна година ПроКредит Банк ще участва с щанд на международното изложение „АГРА” в Палата 13 на панаирното градче в Пловдив, започващо на 23 фeвруари 2010 г.. На XVIII-то издание на изложението ПроКредит Банк ще представи своите специализирани кредитни продукти и услуги за земеделските стопани.

Банката отпуска инвестиционни кредити за закупуване на земеделска земя, сгради, селскостопанска техника, инвентар и животни, както и оборотни кредити за закупуване на фуражи, семена, препарати и торове. На своите клиенти ПроКредит Банк предлага и лизинг на нова селскостопанска техника, инвентар, оборудване и транспортни средства. Като обезпечение за агро кредитите земеделските стопани могат да предложат залог на движими вещи, недвижимо имущество, субсидии по Схема за единно плащане на площ и Схема за национално доплащане.

ПроКредит Банк предлага на производителите кредити със срок на погасяване до 15 години за инвестиционни нужди и до 3 години за кредити за оборотни средства. Погасяването на кредитите може да е както на равни месечни вноски, така и по погасителен график, съобразен с приходите на кредитополучателите и тяхната сезонност.

Свързани теми