теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

ПроКредит Банк предлага нова услуга Подаване на заявление за издаване на карти VISA Electron през Интернет


1 гласа3708 прочитания

ПроКредит Банк предлага нова услуга на своите клиенти – подаване на заявление за издаване на международни дебитни карти VISA Electron през Интернет. Самата услуга и издаването на картата са безплатни.

Процедурата е проста и се състои в следните стъпки:

Клиентът трябва да посети официалния Интернет сайт на институцията на адрес www.procreditbank.bg, в раздел Частни лица / Банкови карти / VISA Electron; след което да попълни и изпрати електронния формуляр. Банката обработва заявлението и изпраща имейл до лицето с молба за потвърждение на изпратената заявка. Единственото, което остава от процедурата по издаване на картата, е клиентът са посети предварително посочения от него в заявлението банков клон. Там той ще получи своята дебитна карта, заедно с ПИН код в запечатан плик срещу документ за самоличност.

Притежателите на карти VISA Electron, издадени от ПроКредит Банк, не заплащат такси при плащане на ПОС терминал в страната и чужбина. Няма и изискване за минимално салдо по картовата сметка. Банката предлага и възможността, клиентите да извършват плащания с VISA Electron на стоки и услуги в Интернет.

Всички VISA карти, издавани от ПроКредит Банк, са с чип, което ги прави по-сигурни и защитава клиентите от злоупотреба при ползването на картата. Чипът кодира данните и предпазва от непозволен достъп.

За допълнителната сигурност на клиентите си, ПроКредит Банк предлага също услугата „SMS известяване при транзакции с карти”. Получаването на SMS на мобилния телефон осигурява допълнително спокойствие и сигурност за ползването на средствата по картата.     

Предлагайки тази нова услуга, ПроКредит Банк се стреми да предоставя все по-качествено и пълноценно обслужване на своите клиенти в цялата страна.

Коментари и отговори

haresami tova che vaprosite sa lesni i moje vseki da uchastva makar i da razkriva sashtnosta si