теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

ПроКредит с промоция на БАТА Агро


1 гласа1744 прочитания

Специални промоционални условия по кредитите за земеделски производители предлага ПроКредит Банк на селскостопанското изложение БАТА Агро, което се открива днес на летището в Стара Загора. На своя щанд банката ще представи изгодни условия за финансиране на проекти на малки и средни земеделски стопани и големи аграрни фирми. В рамките на изложението до 14 май, ПроКредит Банк ще отпуска специализираните кредити без такса за разглеждане на документи.

Банката е сред лидерите на пазара, които предлагат специализирани банкови продукти и услуги за земеделски производители. ПроКредит Банк отпуска целеви кредити за агро стопани без ограничение в сумата, за инвестиционни цели или оборотни средства, за закупуване на горива, торове, семена, препарати и др. Банката предлага кредити срещу субсидии, както и лизинг за закупуване на нова земеделска и горска техника, зърнокомбайни, прикачен инвентар и др. Интерес сред земеделските производители предизвикват и кредитите за закупуване на земеделска земя, които могат да се ползват изцяло или частично в зависимост от необходимостта на стопаните.

Всеки производител сам избира начина, по който да обслужва своя кредит. Банката предлага възможност за изплащане на равни месечни вноски или по погасителен план, съобразен със сезонния характер на дейността му.

Земеделските кредити на ПроКредит Банк са предназначени за малки и средни регистрирани земеделски производители или търговски предприятия, занимаващи се с производство на земеделска продукция, селскостопански дейности или услуги. Необходимо е производителите да имат поне една стопанска година опит в областта на земеделието.

Автор: www.economynews.bg
Свързани теми
Свързани ключови думи