теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Проверихте ли си боновата книжка?


0 гласа4975 прочитания

MoitePari.bg напомня на всички притежатели на бонови книжки, че могат да намерят информация на сайта

Преди броени дни Министерството на финансите публикува и предложи за обществено обсъждане „Концепция за личните сметки, водени от ЦДАД“. Това накратко е заявеното намерение на държавата в лицето на министерството да бъдат „събудени“ т.нар. „спящи“ акции. Като спящи се определят акциите от масовата приватизация, с които не са предприемани никакви действия – да бъдат прехвърлени по индивидуални сметки при инвестиционен посредник.

С това темата за акциите от масовата приватизация отново е дневен ред. Редица участници в процеса на раздържавяване преди повече от 20 г. решиха да се поинтересуват, макар и след толкова много години, какво се е случило с техните акции. През лятото на миналата година MoitePari.bg проведе кампания за събиране и обобщаване на налична информация за бившите приватизационни фондове. В услуга на посетителите на сайта тя е поместена в секцията Масова приватизация.

Всеки, който желае да допринесе със своя опит, да получи повече информация от други участвали в приватизацията или просто да започне дискусия с въпросите, които го интересуват е на разположение forum.moitepari.bg. Информация за публичните фондове във форума може да намерите на предвиденото за целта място (https://forum.moitepari.bg/topics/40-Publichni-Fondove ), а за непубличните на този адрес (https://forum.moitepari.bg/topics/41-Nepublichni-fondove)