теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Първа инвестиционна банка предлага на българския пазар ново попълнение към серията продукти icOns на швейцарската рафинерия ПАМП


0 гласа4372 прочитания

Премиерата тази година е на колекция icОns „BLOOMS” (цветя)

Най-новата дизайнерска колекция кюлчета-медальони на швейцарската рафинерия ПАМП вече е на българския пазар и се предлага ексклузивно в клоновата мрежа на Първа инвестиционна банка. Колекцията е разработена от рафинерията съвместно с екипа на дирекция „Злато и нумизматика” в ПИБ.

Новата серия е посветена на пролетта и обновлението на природата, на празника Цветница и на жените, които често сравняваме с цветята, с цвета и аромата на човешкия живот. Колекцията представя три, на пръв поглед, съвсем различни цветя: дива роза, водна лилия и орхидея. Между тях обаче има и няколко важни свързващи елемента – красотата и очарованието, любовта на редица художници към тях и неизменното им присъствие както в изкуството, така и в най-прекрасните моменти от нашия живот.

За първи път тази колекция предлага кюлчетата-медальони с два отвора, които гарантират по-елегантно и хармонично окачване. Изображенията върху тях символизират както нежността и красотата на цветята, така и тяхната жизненост, способността им да разцъфват отново и отново.

Кюлчетата-медальони от серията icOns „BLOOMS” (ЦВЕТЯ) са изработени от 1/5 тройунция (6,22 грама) сребро с проба 999/1000 или злато с проба 999,9/1000. Всяко кюлче-медальон е снабдено с верижка от сурова коприна и бижутерска закопчалка. Опаковано е в торбичка от органза и в картонена луксозна кутия на ПАМП.

Елегантните кюлчета-медальони са представени преди дни на световноизвестното бижутерийно изложение в Ню Йорк и са посрещнати с възторг от клиенти и посетители.

През миналите години Първа инвестиционна банка и швейцарската рафинерия ПАМП съвместно представиха ново поколение слитъци от благородни метали – колекция с оригинален дизайн и декоративна стойност, наречена icOns SKINS, символи на стил от благородни метали. Лимитираната серия от кюлчета-медальони „Skins”, която включва златни и сребърни плочки от 5 или 10 грама с вай-висока проба, с релефи от кожите на леопард, зебра, кралска кобра, крокодил и риба-скат, се предлага на българския пазар само от Първа инвестиционна банка.

Продажни цени на новите Кюлчета-медальони 1/5 унция дива роза, орхидея и водна лилия във всички клонове на Първа инвестиционна банка:
  1. злато, проба 999.9 - 470 лв. с ДДС;
  2. сребро, проба 999 - 55 лв. с ДДС.