теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Сигурност на средствата до 500 000 британски паунда за всеки клиент на ActivTrades


1 гласа819 прочитанияActivTrades е първият онлайн брокер във Великобритания за търговия с Forex и CFD продукти, с право да съхранява клиентски средства, който предлага индивидуална защита на клиентските средства до 500’000 британски паунда. Изискването на британския Регулатор на финансовите услуги (FSA) е всяка компания под неговия надзор и регулация да участва в Схемата за компенсации в сферата на финансовите услуги (FSCS), като по този начин клиентите получават индивидуална защита до 50’000 британски паунда.

Като един от водещите брокери за форекс търговия и търговия със CFD продукти, ActivTrades има удоволствието да предложи сигурност и спокойствие, като застрахова средствата на своите клиенти над лимита, определен от FSCS. ActivTrades сключи допълнителна полица Excess of FSCS, съгласно която, тази защита се повишава до 500’000 британски паунда. Полицата е гарантирана от Лойдс, Лондон и се предлага като част от стандартните условия на компанията, без допълнителни разходи за нейните клиенти. Тъй като сигурността на клиентските средства е основна цел на ActivTrades,  максималния размер на защитата може допълнително да бъде увеличен, за да отговори компанията на изискванията на клиентите. (Прилагат се Правила и условия).

ActivTrades приема само електронни начини за захранване и теглене на клиентски средства, отново в унисон с предписанията и изискванията на британския Регулатор на финансовите услуги. Клиентите на компанията могат да захранват сметките си за форекс търговия и търговия със CFD продукти с базова валута евро, щатски долари, британски пануди и швейцарски франкове, както по банков път, така и чрез кредитна или дебитна карта.

Сигурността на средствата в ActivTrades допълнително е гарантирана от независимият отчет на водещата одиторска компания PriceWaterhouseCoopers. В подкрепа интересите на своите клиенти, ActivTrades потърси професионалните услуги на PriceWaterhouseCoopers за изготвяне на независим Assurance Report за ефективността на създадените при нас процедури при работа с клиентски пари. ActivTrades се стреми да осигури повече от минимално покриване на регулаторните изисквания и да бъде сред лидерите в индустрията, като предоставя на своите клиенти още по-сигурна, стабилна и прозрачна среда.

ActivTrades е оторизиран и регулиран от британския Регулатор на финансовите услуги (FSA), регистрационен номер 434413 и  е вписан в Регистъра, воден от КФН, под номер РГ-03-242.

Предупреждение за риск: Форекс и CFD са ливъридж продукти и носят висока степен на риск за Вашия капитал. Те не са подходящи за всички инвеститори и можете да загубите значително повече от първоначалната инвестиция. Уверете се, че изцяло разбирате свързаните с тях рискове, и ако е необходимо потърсете консултация от независим експерт.