теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Societe Generale Експресбанк предлага застрахователна защита на своите клиенти


0 гласа2770 прочитания

За да отговори на нуждата на клиентите си от сигурност и защита, от януари 2010 г. Societe Generale Експресбанк разшири продуктовата си гама с набор от застрахователни решения.
Всеки клиент на банката вече може да се възползва от застраховка към конкретен банков продукт.

Например, при нужда от краткосрочно финансиране, клиентът може да ползва овърдрафт, допълнен от застраховка „Спокойствие”. Така той и неговото семейство ще бъдат спокойни, че задълженията ще бъдат погасени в случай на злополука със застрахования, срещу само 5 лв. на година.

Друга специфична оферта, която отговаря на нуждите за лесно ежедневно банкиране е застраховка „Комфорт” на банковата карта. Тя дава сигурност при кражба или загуба на картата, и единствено по рода си застрахователното покритие при кражба на мобилен телефон. Застраховката покрива и кражба или загуба на изтеглени пари в брой, лични документи и ключове само срещу 15.54 лв. на година.

Ако пътувате в чужбина, при ползването на банкова карта MasterCard®, освен лесно и сигурно плащане на хотели, самолетни билети и др., клиентът получава безплатна застраховка, която включва застраховка живот при злополука и предоставяне на помощ и съвети  по време на пътуването.

“Радваме се, че можем да предложим на клиентите на Societe Generale Експресбанк не само банкови продукти, отговарящи на техните нужди, но и застрахователна защита. Секторът на финансовите услуги се променя, следвайки потребностите на клиентите. Именно затова ние предлагаме специални финансови решения, комбинирайки застраховане и банкови продукти, благодарение на сътрудничеството ни със застрахователните компании.” – коментира Филип Лот, Главен изп. директор на Societe Generale Експресбанк.


Свързани теми