теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Societe Generale Експресбанк предлага новаторско кредитно решение за малкия и среден бизнес


0 гласа3087 прочитания

Tо е резултат от силното партньорство на банката както с местни, така и с международни институции

От началото на април 2010 г.,  Societe Generale Експресбанк засили подкрепата си към малкия и среден бизнес в рамките на предложението Бизнес Кредит Партньор.

Инициативата се осъществява съвместно с  Националния гаранционен фонд, като по този начин се осигурява допълнителна държавна гаранция на финансирането.

Офертата предлага също така допълнителна гаранция на бизнеса чрез Застраховка Живот от Sogelife.

Партньорството с тези институции гарантира спокойствие и сигурност за клиентите в икономическата обстановка, в която работят в момента.

Бизнес Кредит Партньор е до 250 000 лева.

Компании с продажби под 2 милиона лева могат да разчитат на финансиране, съобразено с необходимостта им от оборотни средства или за инвестиционни проекти, включително за придобиване на производствени и/или търговски обекти.

Процедурата за кандидатстване е бърза и лесна, не се изисква бизнес план. Трябва да бъдат представени само финансовите отчети на фирмата за последните 2 години и документи за фирмена регистрация. Срокът за одобрение в банката е до 48 часа.

Радваме се, че можем да предложим оферта, която да отговори адекватно на нуждите на МСП в тези несигурни времена: финансовото решение е подкрепено от Националния Гаранционен Фонд с включена допълнителна защита чрез застраховка Живот. За Societe Generale Експресбанк винаги е било приоритет да предлага точните финансови решения с включени новаторски елементи. Финансовият сектор трябва да се развива като взима под внимание промените в икономическия контекст, за да може по-добре да обслужва клиентите в дългосрочен план. Нужно е клиентите да имат сигурна и ясна рамка за работа с банковите институции, която да гарантира спокойното развитие на бизнеса им във времето. Използвайки сериозния опит на групата Societe Generale, ние въвеждаме на българския пазар за малки и средни предприятия нов тип финансов пакет, вече доказал успеха си в много страни от Западна Европа. Сигурни сме, че нашето ново предложение действително ще бъде от полза за компаниите и сме убедени, че ще отговорим на техните нужди.” –  коментира Стефан Туати, Директор отдел Малки и средни предприятия в Societe Generale Експресбанк.
Свързани теми