Финансовият пътеводител МОИТЕ ПАРИ подарява една пълна стипендия за Академията по финанси за нефинансови мениджъри на стойност 750 лева – за да участвате в тегленето, попълнете вашите контакти във Фейсбук формата на МОИТЕ ПАРИ от тук: https://www.facebook.com/moitepari.bg/app_555480671134632

Крайният срок за кандидатстване е 20 ноември, включително. Може да заявите вашето желание, като попълните формата за контакт на фейсбук страницата на МОИТЕ ПАРИ, а в срок от един работен ден ние ще се свържем с вас, за да потвърдим кандидатурата Ви. Академията започва на 27-ми ноември. В случай, че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ги зададете на телефон 0882924710 или e-mail адрес: office@thebusinessinstitute.eu.

Академията е специално разработена за управители на компании и мениджъри на бизнес линии и отдели. Самата програма е създадена с разбирането, че настоящата икономическа среда изисква от успешните мениджъри да надградят и доразвият своите умения свързани с управление на резултати. Пълната програма може да намерите на сайта на The Business Institute.

Различното в Академията е, че тя не използва стандартните семнарни формати. Тук се съчетават модерни инструменти за обучение на практици – присъствени сесии със силен дискусионен елемент, фасилитирани от треньори със солиден мениджмънт опит; дискусионни панели с успешни мениджъри; упражнения в малки групи, самоподготовка и работа по практически казуси.

Говорителите практици, които ще вземат участите са: Светлан Станоев и Георги Миленчев от The Business Institute; Владимир Михайловски от International Finance Corporation и Станислав Сираков от LAUNCHub.

В случай, че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ги зададете на телефон 0882924710 или e-mail адрес: office@thebusinessinstitute.eu.