Спечелете пълна стипендия за Академията по финанси за нефинансови мениджъри, осигурена от МОИТЕ ПАРИФинансовият пътеводител МОИТЕ ПАРИ подарява една пълна стипендия за Академията по финанси за нефинансови мениджъри на стойност 750 лева – за да участвате в тегленето, попълнете вашите контакти във Фейсбук формата на МОИТЕ ПАРИ от тук: https://www.facebook.com/moitepari.bg/app_555480671134632

Крайният срок за кандидатстване е 20 ноември, включително. Може да заявите вашето желание, като попълните формата за контакт на фейсбук страницата на МОИТЕ ПАРИ, а в срок от един работен ден ние ще се свържем с вас, за да потвърдим кандидатурата Ви. Академията започва на 27-ми ноември. В случай, че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ги зададете на телефон 0882924710 или e-mail адрес: office@thebusinessinstitute.eu.

Академията е специално разработена за управители на компании и мениджъри на бизнес линии и отдели. Самата програма е създадена с разбирането, че настоящата икономическа среда изисква от успешните мениджъри да надградят и доразвият своите умения свързани с управление на резултати. Пълната програма може да намерите на сайта на The Business Institute.

Различното в Академията е, че тя не използва стандартните семнарни формати. Тук се съчетават модерни инструменти за обучение на практици – присъствени сесии със силен дискусионен елемент, фасилитирани от треньори със солиден мениджмънт опит; дискусионни панели с успешни мениджъри; упражнения в малки групи, самоподготовка и работа по практически казуси.

Говорителите практици, които ще вземат участите са: Светлан Станоев и Георги Миленчев от The Business Institute; Владимир Михайловски от International Finance Corporation и Станислав Сираков от LAUNCHub.

В случай, че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ги зададете на телефон 0882924710 или e-mail адрес: office@thebusinessinstitute.eu.

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Искаме да благодарим на всички, които проявиха интерес към стипендията за Академията по финанси за нефинансисти от The Business Institute, осигурен от Моите Пари.

Регистрациите наистина надхвърлиха очакванията ни, в следствие на което решихме да Ви дадем не една, а две награди! Щастливите победители са Радка Шентова и Рени Иванова! Сигурни сме, че Академията ще им помогне да структурират знанията си по финансов мениджмънт и да упражнят и надградят изцяло практичните си умения по финанси.

Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.